Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Κατσαβοχρήστος: Τι δήλωσε για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, το Survivor και το GNTM

Χρήστος Κατσαβοχρήστος: Τι δήλωσε για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, το Survivor και το GNTM

Το μοντέλο μίλησε στο περιοδικό OK! και απάντησε σε όλα.

Ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος μίλησε στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί πρόταση από το Survivor. Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου ενώ εξομολογήθηκε και τι θα απαντούσε αν δεχόταν πρόταση από το GNTM.

«Μου έγινε φέτος πρόταση να συμμετάσχω στο Survivor, αλλά δεν προχώρησε, όπως είναι ολοφάνερο. Δεν το παρακολουθώ φανατικά. Στην αρχή του παιχνιδιού το παρακολουθούσα πιο σταθερά, αλλά στην πορεία –ύστερα από τόσους τσακωμούς– το ελάττωσα…» είπε ο Χρήστος Κατσαβοχρήστος.

«Έχω πολλούς γνωστούς μέσα. Υποστηρίζω τον Ηλία Μπόγδανο καθώς τον γνωρίζω προσωπικά, είναι εξαιρετικό παιδί, με πολύ καλούς τρόπους και από ό,τι είδα, είναι πολύ δυνατός παίκτης, οπότε θεωρώ ότι αξίζει να βγει νικητής».

Όσο για την Ελευθερία Ελευθερίου και τις κοινές τους βόλτες ο ίδιος απάντησε: «Με την Ελευθερία γίναμε φίλοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού της μαζί με την Κατερίνα Στικούδη στη Νάξο. Έπαιζα στο κλιπ και τις μέρες που περάσαμε στο νησί δέσαμε σαν παρέα, γελάσαμε πολύ και γίναμε φίλοι. Είμαστε απλώς φίλοι. Και μόνο φίλοι. Ξεκινήσαμε να βγάζουμε τα σκυλάκια μας βόλτα μαζί κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Εγώ έχω ένα γκριφόν – κανίς, τον Μπούμπι, και η Ελευθερία ένα Γιόρκσαϊρ, τον Τζίπσι».

Ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της χρονιάς ήταν και ο Γιώργος Καράβας, ως coach στο Greece’s Next Top Model. Σε ενδιαφέρει να δοκιμαστείς σε κάτι αντίστοιχο;

«Συμμετείχα στον τελικό του GNTM, όπου πήρα μέρος στη φωτογράφιση της διαγωνιζόμενης Παρασκευής Κερασιώτη. Η αλήθεια είναι ότι μια μελλοντική συμμετοχή στο GNTM θα ήταν ωραία γιατί είναι ένα καθαρόαιμο παιχνίδι μόδας και νιώθω πως είναι το στοιχείο μου».

Το γεγονός ότι έχεις μια καλή εξωτερική εμφάνιση σου έχει ανοίξει δρόμους;

«Και έχει ανοίξει αλλά και έχει κλείσει δρόμους. Υπάρχουν πόρτες που ανοίγουν με την ωραία εξωτερική εμφάνιση, κυρίως σε κάποιους επαγγελματικούς χώρους όπου η παρουσία μετράει πολύ. Δυστυχώς, υπάρχουν και άνθρωποι που είναι προκατειλημμένοι με την ομορφιά. Αυτό συμβαίνει είτε από ζήλια είτε γιατί έχουν την πεποίθηση πως όταν κάποιος είναι όμορφος, είναι μόνο αυτό και δεν έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει. Και είναι πραγματικό αυτό που σου περιγράφω, συμβαίνει συνέχεια».

Μετά τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, πολλοί μίλησαν για αντίστοιχες κακοποιητικές συμπεριφορές και παρενοχλήσεις που βίωσαν. Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο;

«Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα, που «ακουμπά» σχεδόν σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας. Ευτυχώς άνοιξαν τα στόματα όσων έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και για να τιμωρηθούν όσοι έσφαλλαν. Δεν έχω ζήσει κάτι αντίστοιχο, δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στην καλή μου τύχη, αλλά δεν μου έχει συμβεί κάτι ακραίο. Το μόνο που έχω να θυμηθώ είναι έντονο φλερτ και πονηρές προτάσεις, τις οποίες και αρνήθηκα. Ερχόμενος στην Αθήνα είχα ήδη αποφασίσει πως ό,τι καταφέρω θέλω να είναι με τις δικές μου δυνάμεις».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024