Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίκυ Καγιά: Μετά την αποχώρηση από το GNTM, χαλαρώνει μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της

Βίκυ Καγιά: Μετά την αποχώρηση από το GNTM, χαλαρώνει μαθαίνοντας ποδήλατο στον γιο της

Το πανέμορφο μοντέλο πέρασε όμορφες οικογενειακές στιγμές

Το όνομά της σπανίως απουσιάζει από την επικαιρότητα, όμως ιδίως τον τελευταίο καιρό μας απασχολεί σχεδόν καθημερινά. Ο λόγος για τη Βίκυ Καγιά, που άναψε φωτιές με την αποχώρησή της από το GNTM, όχι όμως και απότο σταρ, όπου και πρόκειται να αναλάβει έναν νέο ρόλο.

Συγκεκριμένα, το επιτυχημένο μοντέλο πρόκειται να βρεθεί στην παρουσίαση του Dancing With The Stars που φέτος θα επιστρέψει στις οθόνες μας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά:

«Ανυπομονώ πολύ για το νέο μου πόστο, για τους χορούς και για να δω κυρίως τους διαγωνιζόμενους. Δεν ξέρω τίποτα για την κριτική επιτροπή, ούτε καν πόσοι θα είναι σε αριθμό οι κριτές. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή μιας άλλης εποχής. Έχουμε στην ομάδα μας τη Φένια την Βαρδάνη η οποία και δημιούργησε το Dancing With The Stars, είναι μισή Αγγλίδα και μισή Ελληνίδα. Θα είναι στην ομάδα μας».

Όσο για το πετυχημένο ριάλιτι μόδας, μέχρι στιγμής το Star δεν έχει περάσει σε ανακοινώσεις για την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά.

Μέχρι να ξεκινήσει, πάντως, η επόμενη σεζόν, η διάσημη παρουσιάστρια έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, τον οποίο ως γνωστόν λατρεύει να περνά μαζί με την οικογένειά της.

Αυτή τη φορά, εξαιτίας και του καλού καιρού, βγήκε για βόλτα στη Βουλιαγμένη μαζί με τον γιο της, Κάρολο, στον οποίο μάλιστα άρχισε να μαθαίνει πώς να κάνει ποδήλατο.

Ας θυμηθούμε μερικές όμορφες οικογενειακές στιγμές που έχει αναρτήσει στο παρελθόν η Βίκυ:

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024