Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολα η ΑΕΚ (6-5)

Δύσκολα η ΑΕΚ (6-5)

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που επικράτησε με 6-5 του Πανιώνιου και έπιασε πεντάδα.

Με 6-5 επικράτησε η ΑΕΚ του Πανιωνίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών και έκανε… άλμα κατάκτησης της 5ης θέσης.

Η Ένωση μετά από ένα πολύ δυνατό και σκληρό ντέρμπι, έφτασε στο τρίποντο με το οποίο αναρριχήθηκε εκ νέου στην 5η θέση του Πρωταθλήματος και με τους εναπομείναντες αγώνες είναι το πρώτο φαβορί για να ολοκληρώσει τη σεζόν σε αυτή τη θέση.

Το ματς ήταν… ντέρμπι για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία. Η Τσουρή κάτω από τα δοκάρια έκανε εξαιρετική εμφάνιση, σημειώνοντας μεγάλες επεμβάσεις. Στην επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν έβρισκε τους κατάλληλους χώρους για να πάρει διαφορά στο σκορ.

Στο 3ο οκτάλεπτο, με τις Ζοφώλη και Στρατιδάκη να… ανεβάζουν ρυθμούς και με την Τσουρή να συνεχίζει να κατεβάζει ρολά, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με 5-2, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη.

Στο 4ο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ βρήκε εκ νέου δίχτυα (6-2), με τον Πανιώνιο στη συνέχεια να “τρέχει” σερί 3-0, χωρίς όμως να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι το 6-5.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (10/05, 13:00) με τον ΝΟ Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, σε εξ αναβολής αγώνα για την 14η αγωνιστική.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-0, 3-1, 1-3.

ΑΕΚ (Λιόση): Τσουρή, Λούδη Α. 1, Λούδη Ε., Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 2, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου 1, Lavi, Δανέζη, Τσόπελα, Παναρετου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη, Πουστινίκοβα 2, Αποστολίδου 1, Κούβδου 1, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου 1, Μήτσου, Βαζαίου.

Sports in

Συνάντησε τον Νεϊμάρ ο Τσιτσιπάς

Συνάντηση αστέρων ανάμεσα σε Στέφανο Τσιτσιπά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Νεϊμάρ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024