Εκτός Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Έντεν Αζάρ, καθώς η Βασίλισσα αναμένεται να τοποθετήσει τον Βέλγο εξτρέμ στη μεταγραφική λίστα προκειμένου να βάλει ρευστό στα ταμεία της.
Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα η Ρεάλ θέλει να παραχωρήσει τον Αζάρ, με την Τσέλσι να θέλει να το εκμεταλλευτεί και να προσπαθήσει να πυροδοτήσει «βόμβα» και να τον επαναφέρει στο Λονδίνο.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Βασίλισσα θα αποδεχτεί μία πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, με την Τσέλσι να έχει τον τελευταίο λόγο, καθώς οι «μπλε» δεν είναι και τόσο «ζεστοί» για την περίπτωση του Βέλγο, λόγω των πολλών τραυματισμών.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Τι έδειξαν οι ορισμοί διαιτητών για τα ματς Κυπέλλου: 1) Δεν υπάρχει Έλληνας κοινής αποδοχής, 2) Ο Λανουά δεν έβγαλε νέους ρέφερι, 3) Σλοβένος στο VAR Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Ξένος να’ ναι και ότι να’ ναι