Η Ντόρτμουντ επικράτησε με 3-2 της Λειψίας, οι «ταύροι» έμειναν στους 64 βαθμούς και έτσι τρεις στροφές πριν το τέλος, η Μπάγερν Μονάχου (71 β.) στέφθηκε και μαθηματικά Πρωταθλήτρια Γερμανίας για τη φετινή σεζόν.
Η Ντόρτμουντ έχρισε πρωταθλήτρια τη Μπάγερν Μονάχου πριν… αγωνιστούν οι Βαυαροί!
Σε ένα τρομερό ματς, οι Βεστφαλοί επικράτησαν με 3-2 της Λειψίας για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, οι «Ταύροι» έμειναν στους 64 βαθμούς και με τρεις αγωνιστικές να παραμένουν για το φινάλε, η Μπάγερν (71 β.) κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα στη Γερμανία.
Η Ντόρτμουντ πέτυχε την 5η διαδοχική της νίκη στη Bundesliga και επέστρεψε στην 4η θέση, φτάνοντας τους 58 βαθμούς, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να έχει 56 βαθμούς (και παιχνίδι λιγότερο). Ντόρτμουντ και Λειψία ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας την Πέμπτη (13/5).
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο Μετς (18:00) στον 3ο ημιτελικό, με μια μέρα ημέρα… καθυστέρηση λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Αττική.