Οι Παρτενοπέι διέλυσαν εκτός έδρας την Σπέτσια με 4-1 και με 70 βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας – Ισοπαλία (1-1) στο Ουντινέζε – Μπολόνια.
Μεγάλη νίκη στη μάχη που δίνει για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου πέτυχε η Νάπολι στην έδρα της Σπέτσια.
Οι Παρτενοπέι επικράτησαν με 4-1 για την 35η αγωνιστική της Serie A και με 70 βαθμούς ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω τους τις Αταλάντα, Γιουβέντους και Μίλαν, που ισοβαθμούν με 69 βαθμούς . Αντίθετα, η Σπέτσια έμεινε στους 34 πόντους (16η) και βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η Μπενεβέντο.
Τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο
Η Νάπολι μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να σκοράρει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15’ ο Ντι Λορέντζο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζιελίνσκι με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Μάλιστα στο 23’ ο Ζιελίνσκι από εκτελεστής έγινε δημιουργός και «σέρβιρε» στον Οσιμέν το 2-0 της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο.
Στο 44’ ο Οσιμέν μετά από την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε, κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος και με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, κάνοντας το 3-0 για τους Παρτενοπέι. Είκοσι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-1 με τον Πίκολι, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Λοσάνο στο 79’, μετά την ωραία πάσα του Οσιμέν.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου