Τζούλια Αλεξανδράτου: «Ή πεθαμένος ή στη φυλακή θα κατέληγε» – Τι λέει για τον Φουρθιώτη
Η Τζούλια Αλεξανδράτου σπάει τη σιωπή της και αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με τον παρουσιαστή.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου που βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Μένιο Φουρθιώτη, μιλάει για τον πρώην μάνατζερ της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι τον γνωρίζει αρκετά καλά και περίμενε ότι θα είχε αυτήν την κατάληξη.
«Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο σε κανένα επίπεδο. Τον ξέρω καλύτερα από όλο τον κόσμο, εγώ τα γνώριζα και ήταν θέμα χρόνου να γίνουν όλα όσα συνέβησαν. Θα ασχοληθώ μαζί του μόνο νομικά, όχι τηλεοπτικά.
Ή πεθαμένος, ή στη φυλακή θα βρισκόταν. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο» δήλωσε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time.
Η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας με τον Φουρθιώτη
Ο δικηγόρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Χρήστος Νικολακόπουλος, μιλάει ακόμα για την ληστεία που φέρεται να σκηνοθέτησε ο παρουσιαστής εις βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ενώ όπως υποστηρίζει ήταν αυτός που έκλεψε τα χρήματα.
Η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη έχει κρατήσει αρκετό καιρό, ενώ οι ακυρώσεις και οι αναβολές λόγω κοροναϊού έχουν καθυστερήσει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες
Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων. Έχει αναβληθεί περίπου 10 φορές και η τελευταία δικάσιμος, η οποία είχε οριστεί ήταν τον Νοέμβριο του 2020, όπου ζητήθηκε αναβολή από πλευράς της Τζούλιας γιατί είχε κάνει ένα τεστ covid και ανέμενε το αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια είχε οριστεί τον Φεβρουάριο, πλην όμως αποσύρθηκε λόγω των μέτρων για την πανδημία, και δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί. Αυτές τις ημέρες θα το ψάξω στην Εισαγγελία να δω πότε έχει πάει και ενδεχομένως να ζητήσω και την επίσπευση ορισμού δικασίμου.
Διαβάστε επίσης: Ράδιο Αρβύλα: Επικά σχόλια για τα καψόνια του Φουρθιώτη στις φυλακές – Η «σχέση» με τον Γιάννη Λαγό
Η «ληστεία» των 200.000 ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες η Αλεξανδράτου κατηγορεί τον 35χρονο (ΣΣ τον χρησιμοποιούσε ως «μάνατζερ» και συνοδό) γιατί ήταν ο μόνος εκτός από αυτήν που γνώριζε την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου κι είχε πρόσβαση σε αυτό και καθώς κι ότι ήξερε για την τοποθέτηση εκεί των 200.000 ευρώ.
Μάλιστα από την πλευρά της γυναίκας παρουσιάσθηκε σειρά άλλων στοιχείων για τις κινήσεις, τις κρίσιμες ώρες που σημειώθηκε η κλοπή, του Μ. Φουρθιώτη.
Με τον 35χρονο να αρνείται την παράνομη αυτή ενέργεια και να μιλά για εκδικητική ενέργεια από την Αλεξανδράτου.
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης
- Φαρμακοποιοί: Πρόβλημα δημόσιας υγείας η κατ΄ οίκον διανομή φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ
- Νεκρή βρέθηκε 74χρονη στις τουαλέτες του Πολιτιστικού Κέντρου στο Άργος Ορεστικού
- Δυσαρεστημένος ο Τραμπ με την πρόταση του Ιράν αλλά την εξετάζει – Δεκάδες χώρες ζητούν το άνοιγμα του Ορμούζ
- Αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα – Έως τους 27 βαθμούς η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442