Η Σίσσυ Χρηστίδου έριξε μια μικρή “βόμβα” για την πολυσυζητημένη σχέση του Survivor.
«Δίπλα σου έχεις τον αδερφό μου, κουμπάρος μου, νονός του παιδιού μου, μία πολύ σοβαρή φιλία στη ζωή μου, αγκαλίτσα δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Δεν κοιμάμαι με τους φίλους μου αγκαλίτσα. Με τους πρώην μου κι αν δεν κοιμάμαι αγκαλίτσα… Ώρα είναι να ακούσουμε και αυτό τώρα… Το έκανα εικόνα, συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας σήμερα μέσα από την εκπομπή της, δείχνοντας τον Παύλο Σταματόπουλο και σχολιάζοντας τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.