Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Champions League: Εκεί θα γίνει ο τελικός εφόσον απορριφθεί η Κωνσταντινούπολη

Champions League: Εκεί θα γίνει ο τελικός εφόσον απορριφθεί η Κωνσταντινούπολη

Η αγγλική Κυβέρνηση έχει στην «κόκκινη» λίστα την Τουρκία λόγω της πανδημίας, οι Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι αδυνατούν να ταξιδέψουν με το ισχύον καθεστώς και η UEFA εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για τα γήπεδα...

H απόφαση της αγγλικής Κυβέρνησης να συμπεριλάβει την Τουρκία στην «κόκκινη» λίστα με τις περιοχές λόγω του κοροναϊού, εμποδίζει την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Γιατί οι αποστολές της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, εφόσον ταξιδέψουν για το παιχνίδι στις 29 Μαΐου, στην επιστροφή τους στην Αγγλία θα χρειαστεί να τεθούν σε δεκαήμερη καραντίνα. Αλλά με το Euro να αρχίζει στις 11 Ιουνίου, πολλοί διεθνείς θα κινδυνεύσουν να… χάσουν την πρεμιέρα.

Για αυτό, η αγγλική Κυβέρνηση και η UEFA έχουν ανοιχτή γραμμή και συζητούν τις εναλλακτικές για το ραντεβού των δύο ομάδων.

Να γίνει ο τελικός σε αγγλικό έδαφος

Η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον έχει προτείνει να διεξαχθεί ο τελικός σε αγγλικό έδαφος, ώστε να αποφευχθούν τα ταξίδια και τα περιττά ρίσκα. Επιπροσθέτως, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, Γκραντ Σαπς, προειδοποίησε τους οπαδούς να μην μεταβούν στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, με προτροπή της UEFA η αγγλική Κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαιρέσει από τους περιορισμούς τις αποστολές των δύο ομάδων, με μία φωτογραφική διάταξη. Αλλά η υγειονομική αρχή της Αγγλίας διστάζει να εγκρίνει μία τέτοια ρύθμιση.

Από τη άλλη, το Γουέμπλεϊ που έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει την αναμέτρηση, στις 29 είναι… ρεζερβέ για τα Play Off της Championship.

Αλλά η εφημερίδα Telegraph ισχυρίζεται πως ήδη τα γήπεδα της Τότεναμ στο Λονδίνο και της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ εξετάζονται από τους αρμόδιους…

Πηγή: to10.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024