Το διαδίκτυο χαρίζει, αυτή την παράδοξα σύνθετη εποχή για την ψυχολογία και την επικοινωνία μας, ανεκτίμητες στιγμές  κλαυσίγελου.

Έτυχε να πέσουμε πάνω στην εξής, επική ανάρτηση (όχι, δεν είναι τρολιά) σε φεϊσμπουκικό γκρουπάκι που κόβει και ράβει α λα Γρηγόρης Πετράκος (ιατρός-καλλιτέχνης) σχετικά με τον κοροναϊό, τα εμβόλια και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Γιώργος, ο ανεμβολίαστος

Το κόνσεπτ είναι ότι αυτός ο κύριος, μάλλον όχι μεγάλης ηλικίας, πατέρας βρέφους και σύζυγος, αρνείται να εμβολιαστεί, αρνείται να πιστέψει στην πραγματικότητα, ζητά δε με περισσό θράσος και, επιτρέψτε μας, ανοησία συμβουλές για το τι μέλλει γενέσθαι στον οικογενειακό του βίο!

Σου λέει, κάτσε μήπως οι «σύντροφοι» έχουν κανένα τιπ να μοιραστούν μαζί μου.

Πού να ήξερε αυτή η κοπέλα τι θα της λάχαινε με το κελεπούρι που πήρε. Άντε να τον πείσεις τώρα ότι ο κοροναϊός θερίζει κόσμο και ότι το εμβόλιο είναι μια ελπιδοφόρα διέξοδος προς την λήξη της ανθρώπινης μάχης μας μαζί του-τουλάχιστον προς το παρόν.

Το μόνο που δεν καταλάβαμε είναι αν η αναφορά στα πεθερικά που έκανε να τα δει ενάμιση χρόνο αποτελεί παράπονο ή επευφημία.

Καλά κρασιά!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο