Αυτός ο σπουδαστής του House of Fame… «πετσόκοψε» τον Φοίβο
Ο Φοίβος δεν μασάει τα λόγια του και το έχει αποδείξει επανειλημμένως στο House of Fame
Ο Φοίβος δεν μασάει τα λόγια του και το έχει αποδείξει επανειλημμένως στο House of Fame.
Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Ντίνος ήταν εκείνος που έπρεπε να μπει στη θέση του, καθώς προσπάθησε να την πει στον γνωστό συνθέτη, ο οποίος ωστόσο δεν… μασάει από αυτά και μιλάει έξω από τα δόντια.
«Στο κουπλέ δεν μου άρεσες, αυτή η εμμονή με την ψυχή ήταν παραπάνω, μου έκανες υπερβολικός. Μου έκανε επιτηδευμένο. Είναι σαν το αλάτι στο φαγητό, νοστιμίζει αλλά αν βάλεις πολύ πάει στο άλλο άκρο», είπε ο Φοίβος κάνοντας κριτική στο ντουέτο των δύο Γιώργηδων.
«Δεν κάνω επιτηδευμένη προσπάθεια για ψυχή, την έχω» απάντησε ο Ντίνος και κάπου εκεί ο Φοίβος έδειξε να πειράζεται. «Ουάου τώρα με αυτό που μου είπες πέθανα. Με πετσόκοψες. Να σοβαρευτούμε λίγο, άσε αυτές είναι μεγάλες δηλώσεις, δεν ξέρω τι έχεις με την ψυχή σου, στο τραγούδι δεν μου το έβγαλες. Τώρα αν εσένα σου αρέσει κάτσε σπίτι σου και να τραγουδάς και να σε κρίνεις κιόλας. Αυτό που είπες ήταν χοντράδα αλλά ελεύθερος είναι να λες ότι θέλεις»
«Είπα αυτό που νιώθω, δεν είχε σκοπό να σας προσβάλει», είπε ο Γιώργος Ντίνος με τον Φοίβο να βάζει τέλος στην κουβέντα λέγοντας:
«Δεν προσβάλεις εμένα, τον εαυτό σου προσβάλεις με αυτά που λες. Πήγες να μου την πεις, εγώ δεν πάω να σου την πω. Εγώ λέω κάτι για να σε βοηθήσω, έχεις παρεξηγήσει τους ρόλους. Εγώ δεν έχω να αποδείξω κάτι. Κακό σε εσένα κάνεις»
- Τροχαίο στα Ιωάννινα: Αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και το ένα… σκαρφάλωσε πάνω στο άλλο – Δείτε εικόνες
- «Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Γιαμπουσέλε»
- Ρούτε: «Απολύτως απαραίτητη» η νέα επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν
- Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις drones προκάλεσαν έναν θάνατο και ζημιές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις
- «Τρέλα» για την Αργεντινή: Oι έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους «8» του Μουντιάλ (vids)
- Επτά παρεμβάσεις από Ανδρουλάκη για την αναγέννηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
- Μετά τους σεισμούς: Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας θέλει να ξανανοίξει το αεροδρόμιο του Καράκας «το συντομότερο»
- Από τις πιέτες- φτέρες στις τσάντες-αρμαντίλλο: Η νέα συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior ποντάρει στη χαρά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442