Τουρκία: Έντονες αντιδράσεις και προσαγωγές για τη γυμνή φωτογράφιση μοντέλων εν μέσω Ραμαζανιού [εικόνες]
Το περιστατικό θύμισε την αντίστοιχη φωτογράφιση σε μπαλκόνι του Ντουμπάι
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στην Τουρκία η γυμνή φωτογράφιση μοντέλων από την Ουκρανία σε προκλητικές πόζες στο σκάφος Göcek Bay, εν μέσω Ραμαζανιού.
Το περιστατικό θύμισε σε όλους την αντίστοιχη γυμνή φωτογράφιση μοντέλων σε μπαλκόνι του Ντουμπάι.
Οι προκλητικές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του lockdown και του Ραμαζανιού προκάλεσαν μεγάλη αγανάκτηση στη γειτονική χώρα. Η αστυνομία της Τουρκίας ανέκρινε τις κοπέλες.
Η 23χρονη Julia Vetrova , μία από τις 6 γυναίκες που ανακρίθηκαν από την αστυνομία, δήλωσε ότι γνώριζαν πως «ήταν καλύτερο να μην κάνουν γυμνή φωτογράφιση σε μουσουλμανικές χώρες», αλλά ήθελαν «να κάνουν τα δικά τους λάθη».
Η Julia Vetrova, σε βίντεο που ανέβασε στα social media αναφέρει:
«Όπως ξέρουμε, είναι καλύτερο να μην κάνεις γυμνές φωτογραφίσεις σε μουσουλμανικές χώρες. Το καταλάβαμε αυτό μετά την υπόθεση του Ντουμπάι στο μπαλκόνι. Αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε τα δικά μας λάθη, να πάρουμε τα μαθήματά μας. Κι αυτό είναι, αν θες να κάνεις μια γυμνή φωτογράφιση στην Τουρκία ή σε κάποια άλλη μουσουλμανική χώρα, μην το κάνεις ή κάντο με τη μέγιστη μυστικότητα».
Η ίδια πρόσθεσε πως «τραβήξαμε φωτογραφίες με τα κορίτσια και μας κατέγραψαν από ένα άλλο γιοτ. Κάπως κατέληξε σε μια εφημερίδα. Μας κάλεσαν από την αστυνομία. Όλα είναι καλά τώρα, αλλά μας ανέκριναν και δεν ήταν πολύ ευχάριστο».
Τρία ακόμη μοντέλα ταυτοποιήθηκαν. Πρόκειται για την 21χρονη Veronika Kurgan, την 20χρονη Diana Pogorelaya και την 21χρονη Ruslana Kovkova.
Δείτε τις προκλητικές φωτογραφίες:

- Το crypto θαύμα του Έρικ Τραμπ: Πώς πολλαπλασίασε την περιουσία του σε έναν χρόνο
- Wall Street: Μια νέα «αγαπημένη» μετοχή της (ξανά)ανακάλυψαν οι billionaires
- Προεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ο ΟΑΚ ζητεί «επιτάχυνση» της καταμέτρησης
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)









































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442