Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια

Χάρης Ρώμας: Αποκάλυψε τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια

Ο σεναριογράφος μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης αποκάλυψε πού θα παρακολουθήσουμε την καινούργια του δουλειά

Μπορεί χθες το Καφέ της Χαράς να (ξανα)έριξε αυλαία, όμως οι θαυμαστές του Χάρη Ρώμα φαίνεται ότι σύντομα θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν νέα δημιουργία του.

Το πρωί της Παρασκευής (7/5) ο Χάρης Ρώμας εμφανίστηκε στο Πρωινό.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με συγκίνηση για το Καφέ το οποίο και έβαλε οριστική τελεία, όπως ξεκαθάρισε και ο δημιουργός της σειράς.

«Πράγματι χθες τέλειωσε το Καφέ που είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου και της ζωής πολλών ανθρώπων που συμμετείχαν σε αυτό. Είναι μια σειρά που έξανε αυτό το comeback με το σίκουελ που κατάφερε να περάσει στον κόσμο. Έχουν αλλάξει οι εποχές και τα νούμερα δεν είναι τα ίδια. Το έκανε το Καφέ παλικαρίσια. Μας γράφουν να το συνεχίζουμε και μας στέλνουν και ιδέες, αλλά εγώ έβαλα τελεία. Είχαμε κάνει και μια συζήτηση αν θα μπορούσε να κάνει και έναν μικρό κύκλο του χρόνου, μέχρι τα Χριστούγεννα με 13 επεισόδια».

Όσο για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως γράφει ήδη την επόμενη σειρά με την Άννα Χατζησοφιά την οποία μάλλον θα δούμε στο Mega:

«Τώρα θα κάνω μια άλλη σειρά. Όχι στον ΑΝΤ1. Στο Mega ίσως, αλλά δεν έχω υπογράψει ακόμη. Συναισθηματικά ανήκω στον ΑΝΤ1 και μόνο, είμαι παιδί του ΑΝΤ1. Είναι η συγκυρία τέτοια που δε μπορέσαμε να το εντάξουμε στο υπάρχον πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Έτσι και αλλιώς δε θα βγει αμέσως. Εγώ και η Άννα γράφουμε αργά. Μας φώναξαν ο Alpha και το Mega για τη νέα σειρά. Δεν αισθάνομαι κανένα κλείσιμο με τον ΑΝΤ1. Αισθάνομαι μόνο ότι έκλεισε το Καφέ της Χαράς και ο κύκλος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που μένει από το Καφέ είναι αυτή η σχέση που έχω με αυτούς τους ανθρώπους. Οι δεσμοί αγάπης που είναι αληθινοί. Τους αγαπώ και θα τους αγαπώ μέχρι το τέλος της ζωής μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024