Σε συμφωνία με επτά από τους δώδεκα συλλόγους της European Super League μοιάζει να έχει φθάσει η UEFA, προκειμένου εκείνοι να λάβουν μειωμένες ποινές.
Σύμφωνα με το ESPN, οι παράγοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις πρώτες συζητήσεις με τους «αποστάτες» και φαίνεται να κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά τις οικονομικές ποινές των ομάδων.
Όπως αναφέρουν πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι 7 που συμφώνησαν με την UEFA για μειωμένες ποινές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ κοντά στο να γίνει η 8η ομάδα βρίσκεται η Ίντερ.
Αντίθετα, οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους επιμένουν στη στάση τους, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύουν με αποκλεισμό έως και δύο ετών από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.
Παράλληλα, εκτός του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της, η UEFA είναι αποφασισμένη να τους επιβάλει και ένα βαρύ πρόστιμο.
Η Μίλαν είναι η μόνη από τις 4 που έχει παραδεχτεί το λάθος της, ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.