Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Τανιμανίδης: «Δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια. Μετράω τα δευτερόλεπτα!»

Σάκης Τανιμανίδης: «Δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια. Μετράω τα δευτερόλεπτα!»

Πανέτοιμος για την γέννηση των κοριτσιών του δηλώνει ο παρουσιαστής που μοιράστηκε λεπτομέρειες από όσα βιώνει τελευταία δίπλα στην εγκυμονούσα σύντροφό του.

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τον ερχομό των κοριτσιών του εμφανίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής της Φάρμας μίλησε για όσα βιώνει τον τελευταίο καιρό δίπλα στην εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του για ακόμα περισσότερα παιδιά

«Είμαι πανέτοιμος για τη γέννηση των κοριτσιών μου. Ανυπομονώ. Μετράω τα δευτερόλεπτα… Ιδανικά δε θέλω να σταματήσουμε στα δυο παιδάκια, θέλω κι άλλα. Και η Χριστίνα θέλει, μου είπε ότι μόλις γεννηθούν αυτά να πάμε για το επόμενο. Της αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη και της αρέσει ο ρόλος της μαμάς πολύ.

Προχθές βγήκα από το μπάνιο, δεν με κατάλαβε, και την είδα που μίλαγε στην κοιλίτσα της, την ρώτησα τι κάνει και μου είπε ότι μιλάει με τα κορίτσια. Στο λέω και λιώνω. Έχουμε κάνει λίστες ονομάτων, δεν έχουμε καταλήξει όμως ακόμα. Σκεφτόμαστε τα ονόματα που μας αρέσουν δεν το πήγαμε σε θέμα συγγενών.

Υποθέτω πως δε θα πάμε διακοπές αλλά αυτό εξαρτάται από τη γυναίκα και το πόσο άνετα νιώθει. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα να νιώσει έτοιμη και άνετα για να πάρουμε όλη την πραμάτεια και να φύγουμε» ανέφερε ο Τανιμανίδης.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024