Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός - Παραμένουν James και Μπάρτζης

Survivor: Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός – Παραμένουν James και Μπάρτζης

Tο Survivor επέστρεψε με μία ακόμη αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε

Tο Survivor επέστρεψε με μία ακόμη αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε.

Συγκεκριμένα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες της μπλε ομάδας, η ψηφοφορία ανέδειξε πρώτο υποψήφιο τον James Καφετζή ενώ το βράδυ της Τρίτης στο Συμβούλιο του Νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης αναδείχθηκε ως δεύτερος υποψήφιος.

Την απόφαση για τον τρίτο υποψήφιο την πήρε ο Γιώργος Κόρομι, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, κι αποφάσισε να δώσει στον τάκο τον Παύλο Γαλακτερό.

“Στενοχωριέμαι που φεύγω. Χαίρομαι πάρα πολύ που μέσα στο παιχνίδι έχω δείξει το χαρακτήρα μου και ακριβώς ποιος είμαι. Χαίρομαι που θα γυρίσω πίσω και θα δω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που μου έχει λείψει τόσο πολύ. Θα περιμένω εδώ τους amigos και θα τους στηρίζω απέξω. Με αυτά που άκουσα θα συνεχίσει δύσκολα όχι μόνο η μπλε, αλλά και η κόκκινη ομάδα με αυτά τα δυο παιδιά που νομίζουν ότι όλα γυρίζουν γύρω τους και ότι όλοι είναι εναντίον τους.

Κρατάω μόνο τα θετικά, κρατάω έναν Τριαντάφυλλο που πάντα είναι με τον χαμόγελο, κρατάω τα φιλαράκια μου που πάντα ζούσαμε φοβερές στιγμές… Με τον Κόρο έχουμε αφήσει στη μέση και ένα μάθημα ψαροτούφεκο που θα το κάνουμε μόλις γυρίσει στην Ελλάδα.  Θέλω να πω σε όλους ότι χρωστάω και ένα party 90s και μόλις τελειώσει το Survivor θα το υλοποιήσουμε”, ήταν τα λόγια του Παύλου Γαλακτερού.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024