Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ένα ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για τη σεζόν 2021 – 2022 ετοιμάζει η κυβέρνηση για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.
Στόχος είναι η επανάληψη σε γενικές γραμμές της περσινής φόρμουλας, που οδήγησε στην έκδοση 370.000 voucher Κοινωνικού Τουρισμού.
Το 2020, ο προϋπολογισμός του προγράμματος τριπλασιάστηκε, ώστε να φτάνοντας στα 30 εκατ. ευρώ περίπου.
Ως εκ τούτου υπερδιπλασιάστηκαν οι δικαιούχοι – ωφελούμενοι του voucher Κοινωνικού Τουρισμού, οι οποίοι ξεπέρασαν πέρυσι τους 300.000 έναντι 140.000 το 2019.
Αν μάλιστα προστεθεί και ο αριθμός των αναξιοποίητων επιταγών, οι ωφελούμενοι προσεγγίζουν τις 400.000.
Με βάση τα παραπάνω, το οικονομικό επιτελείο εξετάζει την πιθανότητα τριπλασιασμού του κονδυλίου που διαθέτει ο ΟΑΕΔ, καθώς και τον υπερδιπλασιασμό των ωφελούμενων, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για φθηνές διακοπές ακόμα και σε πολυτελή ξενοδοχεία.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!