Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Toolkit Workshops στην Αγροδιατροφή: Ποιους αφορά

Toolkit Workshops στην Αγροδιατροφή: Ποιους αφορά

Εργαστήριο για τη βελτίωση των δεξιοτήτων δημόσιας ομιλίας και παρουσίασης σε κοινό εργαζομένων και επιχειρήσεων στον κλάδο της Αγροδιατροφής.

Ξεκινά νέος κύκλος διαδραστικού workshop με τίτλο «Public Speaking για εργαζόμενους και επιχειρήσεις στον κλάδο της Αγροδιατροφής», του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα γενιά».

Το workshop αφορά εργαζόμενους ή επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής, που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες δημόσιας ομιλίας και παρουσίασης σε κοινό. Θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες, την Τετάρτη 12 και 19 Μαΐου, 17:00-20:00 (οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μπορούν να παρακολουθήσουν και τις 2 ημέρες του εργαστηρίου).

Με εισηγήτρια την κα Νιόβη Κλαυδιανού, Κλινική Ψυχολόγο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Public Speaking & High Performance Activation Coach, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσου να μάθουν για την πρακτική της Ορθολογικής Ρητορικής Τέχνης, μια πολυεπίπεδη και συναρπαστική διαδικασία που εκπαιδεύει και απελευθερώνει τις καλές ιδέες κάθε ανθρώπου ενώ παράλληλα, θα εμβαθύνουν τη γνώση τους πάνω στην Τέχνη και Τεχνική του Δημόσιου Λόγου.

Οι θεματικές του workshop περιλαμβάνουν:

  • την ακριβή γνώση των Λειτουργικών και Αισθητικών κανόνων της Ρητορικής Τέχνης
  • τους κανόνες Φωνητικής και Φωνολογίας της ελληνικής γλώσσας (Καλολαλία και Καλολογία)
  • τα τελευταία ευρήματα της Νευροψυχολογίας, η οποία συγκεράζει τεχνικές στοχευμένης Ενεργοποίησης των εγκεφαλικών Λειτουργιών όπως της υψηλής επίδοσης/ ταχείας μάθησης/ ανάσυρσης πληροφοριών/ λεκτικής και νοητικής ευελιξίας, των Ορμονών (ευθυμία/ συναισθηματική ολοκλήρωση vs. κατάθλιψη/ φυγή/ παραίτηση/ προετοιμασία για μάχη) και των υπαρχόντων Προτύπων Σκέψεων (προκαταλήψεις/ γνωστικές ασυμφωνίες/ δογματικές σκέψεις/ λογικά λάθη).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων «Toolkit Workshops» που διοργανώνει ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά». Πρόκειται για ευέλικτα και σύντομα εργαστήρια, τα οποία πραγματοποιούνται από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν κάθε φορά ένα επιχειρηματικό εργαλείο, χρήσιμο για όσους εργάζονται ή επιχειρούν στον αγροδιατροφικό κλάδο.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024