Ο Ολυμπιακός κατέκτησε από πολύ νωρίς τον τίτλο φέτος, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είτε δεν είχαν πολλές συμμετοχές μέχρι τώρα είτε είναι πολύ μικροί σε ηλικία.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Αλέξανδρου Καλογερόπουλου. Ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Άρη όπου έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του.
Ο Μαρτίνς πέρασε στο ματς τον Καλογερόπουλο στο 770 λεπτό αντί του Μοχάεμντ Ντρέγκερ κι ο μικρός έγραψε ιστορία καθώς μπήκε στη χρυσή λίστα του Ολυμπιακού με τους νεότερους παίκτες που έκαναν ντεμπούτο με την ομάδα.
Σε ηλικία 16 ετών και εννιά μηνών (26/7/2004) ο Καλογερόπουλος μπήκε στη σχετικά λίστα όπου στην κορυφή βρίσκεται ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος στις 2/12/2007 έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 15 χρονών, εννιά μηνών και εννιά ημερών σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής