Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Σάββας Πούμπουρας: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τον «πετσοκόβει» για το σχόλιο περί… δωρεάν εργασίας

Σάββας Πούμπουρας: Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τον «πετσοκόβει» για το σχόλιο περί… δωρεάν εργασίας

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να απαντήσουν στη δήλωση του παρουσιαστή

Έντονο σάλο έχει προκαλέσει από χθες η δήλωση του παρουσιαστή, Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ, μέσω βίντεο που είχε «ανεβάσει» (και σήμερα φαίνεται πως έχει εξαφανιστεί) στον λογαριασμό του στο instagram, προέτρεψε τους άνεργους να δουλέψουν χωρίς μισθό, «για να μάθουν πώς δουλεύει μια εταιρεία» και να «αποκτήσουν εμπειρίες», φέρνοντας ως παράδειγμα και τον εαυτό του, που «χωρίς βιογραφικό και χωρίς πτυχίο, πήγε με θράσος και ζήτησε δουλειά».

Στο βίντεο, που μπορεί ο ίδιος να έχει εξαφανίσει από τα social media του, ωστόσο, υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο, ο παρουσιαστής δηλώνει -μεταξύ πολλών άλλων- πως «όποιος θέλει να βγάλει χρήματα για να στηρίξει την οικογένειά του… υπάρχει προσφορά για εργασία εκεί έξω, άφθονη, αλλά ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά (…) αυτός που έχει τόσο καιρό άνεργος, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Δεν είναι κανένας διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειάζεται. Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει και δωρεάν. Να δουλέψει χωρίς μισθό σε μία εταιρεία (…) Και τελικά τι είναι προτιμότερο; Να κάθεσαι σπίτι και να περιμένεις ουρανοκατέβατα λεφτά ή αφού δεν κάνεις τίποτα, που δεν κάνεις, να πηγαίνεις να δουλεύεις κάπου και ας μην παίρνεις μία;».

Δείτε το βίντεο

Η απάντηση από τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να απαντήσουν στη δήλωση του παρουσιαστή και μάλιστα απευθύνθηκε με tweet του στον πρόεδρο του κυπριακού τηλεοπτικού σταθμού ΡΙΚ, με τον οποίο ο Σάββας Πούμπουρας φέρεται πως έχει μισθωτή σχέση εργασίας.

«Αγαπητε @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα #πουμπουρας» έγραψε.

Ο πρόεδρος τους Δ.Σ. του ΡΙΚ, Ανδρέας Φράγκος σε μια άκρως διπλωματική απάντηση είπε πως «Αγαπητέ κ. @KonstantinosXr
δεν έχω δει το σημερινό επεισόδιο. Θα το δω για να καταλάβω σε τι αναφέρεστε. Ευχαριστώ».

Στη συνέχεια ωστόσο, με νέα ανάρτηση τοποθετήθηκε στο εν λόγω σχόλιο του Σάββα Πούμπουρα.

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024