Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρατερός Κατσούλης: Καινούργιου, Σκορδά και Παπαγεωργίου σχολιάζουν τη μεγάλη αποχώρηση

Κρατερός Κατσούλης: Καινούργιου, Σκορδά και Παπαγεωργίου σχολιάζουν τη μεγάλη αποχώρηση

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν θα συμμετέχει πια στη «Φωλιά των ΚουΚου»

Σαν βόμβα έσκασε για την ελληνική τηλεόραση η ανακοίνωση της αποχώρησης του Κρατερού Κατσούλη από την πρωινή εκπομπή «Φωλιά των ΚουΚου».

Αιτία για την αποχώρησή του η συμμετοχή του στα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη», στην οποία και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, που αναμένεται να περιορίσουν σημαντικά τον χρόνο του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεοπτική βόμβα δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις υπόλοιπες εκπομπές, που μετέδωσαν λίγο αργότερα την είδηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Ουσιαστικά αποχωρεί επαγγελματικά. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ήταν τυχαία. Ο Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρος, εμένα δε μου φάνηκε κάτι περίεργο. Τώρα, η Κατερίνα είναι πιο ευαίσθητη. Είναι ένας μήνας ακόμα για να τελειώσουμε, δεν ξέρω πώς πάνε τα γυρίσματα… Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα συμβόλαια. Θα συνεχίσει του χρόνου στο Star; Αν συνεχίσει, θα είναι μόνη της χωρίς τον Κρατερό».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε:

«Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ανακοίνωσαν το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Σταματάει ο Κρατερός για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων. Θα συνεχίσει η Κατερίνα. Αξιοπρεπέστατοι συνάδελφοι και οι δυο. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν».

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την αποχώρηση λέγοντας:

«Λίγο σαν απελευθέρωση φαίνεται από τη μεριά του. Προφανώς μπορεί να έχει χάσει και πολλές δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, επειδή δε μπορούσε να συμμετέχει σε γυρίσματα, οπότε σου λέει “να η στιγμή”. Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Τυχερός που αποφάσισε να φύγει και να μην τον φύγουνε… Διότι στην τηλεόραση τα πράγματα είναι λίγο άγρια, όπως είναι σε όλες τις δουλειές. (…) Το ζευγάρι αυτό έχει γράψει μια πολύ πετυχημένη πορεία, ήταν δύσκολη απόφαση, όμως τα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Έφυγε χαρούμενος, είναι λογικό να συγκινηθεί η Κατερίνα. (…) Επειδή έχουμε δει πολλά ζευγάρια στην παρουσίαση εκπομπών όλα αυτά τα χρόνια, ο Κρατερός και η Κατερίνα ήταν ένα πολύ αξιοπρεπές ζευγάρι που το σπίτι του το κράτησε κλειστό και στο πλατό δεν υπήρχε ίχνος προσωπικής ζωής για την τηλεθέαση».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024