Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σεβίλλη – Μπιλμπάο 0-1: Αντίο στο όνειρο του τίτλου για τους Ανδαλουσιάνους

Σεβίλλη – Μπιλμπάο 0-1: Αντίο στο όνειρο του τίτλου για τους Ανδαλουσιάνους

Ήττα – σοκ για τη Σεβίλλη από την αδιάφορη βαθμολογικά Μπιλμπάο και… τέλος στο όνειρο για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ψυχρολουσία και… αντίο πρωτάθλημα για τη Σεβίλλη. Η ομάδα του Λοπετέγκι σχεδόν… αθόρυβα είχε φτάσει μια ανάσα από τους τρεις πρωτοπόρους. Στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, στο -1 από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Και οι τρεις ολοκλήρωσαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στην 34η αγωνιστική. Εκείνη περίμενε βράδυ Δευτέρας την αδιάφορη βαθμολογικά Μπιλμπάο.

Και… πνίγηκε στο άγχος. Οι Βάσκοι κατάφεραν με ένα γκολ του Ινιάκι Ουίλιαμς στο φινάλε της αναμέτρησης να… αποδράσουν με τη νίκη από το Σάντσεθ Πιθχουάν και επί της ουσίας να βάλουν τέλος στα όνειρα της Σεβίλλης για τον τίτλο. Αφήνοντάς τη στο -6 πλέον από την κορυφή. Και με την επόμενη αγωνιστική να έχει Ρεάλ – Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο.

Για να έρθει πάντως το τελικό 0-1 χρειάστηκε να βάλει το χέρι της και η διαιτησία. Ούτε ο διαιτητής, αλλά ούτε περισσότερο στο VAR δεν είδαν το καθαρό χέρι στο 52′ έπειτα από σέντρα του Χεσούς Νάβας, ο οποίος… ωρυόταν για πέναλτι, με τον ρέφερι να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.

Μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών μέχρι το φινάλε, με τον Λοπετέγκι να κάθεται για περίπου πέντε λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου και να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση στο διαιτητικό τρίο για την απόφασή τους. Μια απόφαση που στερεί το όνειρο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024