Ο προπονητής της εθνικής Ουκρανίας, Αντρέι Σεβτσένκο, παρουσίασε το νέο του βιβλίο στο οποίο αφηγείται στιγμές από την προσωπική του ζωή και την καριέρα του στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Με αφορμή την παρουσίαση, ο Ουκρανός αποκάλυψε τα σημαντικά σημεία του βιβλίου όπου μέσα σε αυτά διηγείται το πως βίωσε ο ίδιος το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ.
«Ζούσα στα 200 χιλιόμετρα μακριά από την πυρηνική ζώνη όταν έγινε η τραγωδία. Ήμουν 10 χρονών και τότε δεν καταλάβαινα πολλά. Ήταν σαν ταινία. Ήρθαν και μας πήραν 1.500 χιλιόμετρα από το σπίτι όπου ζούσα. Ήταν μια κλειστή χώρα η Ουκρανία τότε» , ανέφερε ο Σεβτσένκο σε πρώτο χρόνο και συνέχισε:
Στη γειτονιά μου πέθαναν αρκετοί μου φίλοι, αλλά όχι από την ακτινοβολία. Κυρίως από αλκοόλ, ναρκωτικά, όπλα. Τα σημάδια που άφησε η καταστροφή ήταν τεράστια. Οι γονείς μου και η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με κράτησαν ζωντανό.»
Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε σε live streaming από το MEGA NEWS στις 14:30 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Water Polo League.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή όπως αποκάλυψε το «Buongiorno» του MEGA, με την εκπομπή να παρουσιάζει και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη νέα του σύντροφο.