Τσόβιτς: «Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει πολυετές συμβόλαιο στην Euroleague»
Ο διοικητικός ηγέτης του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αποκάλυψε πως στόχος της σερβικής ομάδας είναι να αποκτήσει πολυετές συμβόλαιο στην Euroleague.
Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να αποκτήσει πολυετές συμβόλαιο στην Euroleague, όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας της σερβικής ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.
«Αυτός ακριβώς είναι ο μεγάλος στόχος μας. Να αποκτήσουμε πολυετές συμβόλαιο στην Euroleague. Νομίζω πως θα ακολουθήσουν αλλαγές στις διοργανώσεις της Euroleague Basketball. Βλέπουμε, επί παραδείγματι το νέο φορμάτ στο EuroCup.
Στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι να γίνει μέτοχος στην ECA και ειλικρινά, δίχως την παραμικρή διάθεση να το κρύψουμε, δουλεύουμε εντατικά προς αυτή την κατεύθυνση! Δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα δίχως σκληρή δουλειά, φιλάθλους και καλή οργάνωση. Θεωρώ πως ο Ερυθρός Αστέρας πληροί αυτές τις προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσόβιτς.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.