Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήθελε να χωρίσει και έκανε ότι πέθανε- Η απίστευτη ιστορία που έγινε viral

Ήθελε να χωρίσει και έκανε ότι πέθανε- Η απίστευτη ιστορία που έγινε viral

Μια δημοφιλής TikToker μοιράστηκε την απίστευτη ιστορία ghosting που έζησε όταν ο επί δύο χρόνια σύντροφός της «εξαφανίστηκε».

Έχουμε ακούσει για ghosting (όταν κάποιος σταματά ξαφνικά να απαντάει σε μηνύματα και τηλέφωνα και εξαφανίζεται) αλλά αυτή η ιστορία το πάει σε άλλο επίπεδο.

Η TikToker @kathrynverb μίλησε σε βίντεό της για όσα έζησε όταν ο επί δύο χρόνια σύντροφός της «εξαφανίστηκε» εν μέσω πανδημίας και έγινε viral. Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 4,3 εκατ. χρήστες έχουν παρακολουθήσει το απίστευτο βίντεο.

Την Πέμπτη η @kathrynverb μοιράστηκε ένα βίντεο το οποίο απαντούσε σε μια ερώτηση που είχε θέσει η επίσης TikToker @kekeyee: «Ποιος είναι ο χειρότερος τρόπος με τον οποίο σας έχουν κάνει ποτέ ghosting;»

H @kathrynverb ισχυρίστηκε ότι ο πρώην σύντροφός της της έλεγε ψέματα για δύο χρόνια σχετικά με την πραγματική του ταυτότητα και στη συνέχεια έκανε ghosting προσποιούμενος πως είχε πεθάνει.

«Ήμουν με έναν άντρα για 2 χρόνια», λέει στο βίντεο. «Νόμιζα ότι θα τον παντρευόμουν, θα κάναμε παιδιά και θα περνούσα το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Όταν εμφανίστηκε ο κοροναϊός μου είπε ότι δυστυχώς ήταν μάλλον άρρωστος»

«Είπε ότι σκέφτηκε να πάει στο νοσοκομείο γιατί ένιωθε τόσο άσχημα, αλλά τότε-θαύμα-άρχισε να αισθάνεται καλύτερα. Αλλά την ίδια μέρα που μου είπε ότι αισθάνθηκε καλύτερα ήταν και η τελευταία μέρα που μιλήσαμε. Ξαφνικά σταμάτησε να ανταποκρίνεται σε όλες τις κλήσεις μου, όλα τα μηνύματά μου. Μια εβδομάδα αργότερα, όταν τον καλούσα έβγαινε κατευθείαν τηλεφωνητής

Τρόμαξα, άρχισα να τηλεφωνώ στο νοσοκομείο πιστεύοντας ότι ίσως συνέβη κάτι κακό αλλά δεν ήταν εκεί», πρόσθεσε. «Κάλεσα όλα τα νοσοκομεία της περιοχής και δεν ήταν εκεί. Κάλεσα την αστυνομία και τον δήλωσα αγνοούμενο. Και ξέρετε τι μου είπαν; Μου είπαν ότι ο φίλος μου δεν υπήρχε».
«Όχι μόνο μου έκανε ghosting αλλά μου έλεγε ψέμματα επί δύο χρόνια σχετικά με το ποιος ήταν» καταλήγει η @kathrynverb.

@kathrynverb#stitch with @kekeyee the irony of being ghosted by someone faking their death is just *chef’s kiss* ✨perfection✨ #ghosted #selfworth #datingstories♬ original sound – Kathryn

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024