
Η Φάρμα: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε
Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο της Φάρμας
Με μία αποχώρηση ολοκληρώθηκε ένα ακόμα επεισόδιο της Φάρμας.
Ο Κώστας Γκρέκας και ο Βασίλης Μαντζουράνης είναι οι δύο άνδρες που διεκδίκησαν μέχρι τέλους την παραμονή τους στο παιχνίδι.
Οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια σειρά από απαιτητικές δοκιμασίες και έδωσαν το 100% του εαυτού τους προκειμένου να τις βγάλουν εις πέρας και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τόσο ο Κώστας Γκρέκας όσο και ο Βασίλης Μαντζουράνης δυσκολεύτηκαν αρκετά, όμως ένας κατάφερε να επικρατήσει, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους πόντους.
Ο λόγος για τον Κώστα Γκρέκα! Συνεπώς, ο Βασίλης Μαντζουράνης είναι ο παίκτης που θα αναγκαστεί να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην κανονική του ζωή εκτός Φάρμας.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:
https://www.youtube.com/watch?v=Zjh2S5s3Rg8
- Ακροδεξιοί υπουργοί στον Νετανιάχου: «Χτύπα το χέρι στο τραπέζι του Τραμπ, επέστρεψε στον πόλεμο στον Λίβανο»
- Αυτόνομο λεωφορείο στη Σουηδία έκανε ντεμπούτο με τρακάρισμα
- Αποστολάκη: Ζητά παρέμβαση του Αρείου Πάγου για επίσπευση καθαρογραφής της απόφασης για τους δανειολήπτες
- Εξοχικές κατοικίες: Με άνοδο 10,8% «τρέχουν» φέτος οι τιμές [πίνακας]
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έφυγε 8 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος
- Το story του Βεζένκοφ με το τραπεζάκι και τo τρόπαιο της Euroleague (pic)
