Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Δεύτερης Μέρας του Πάσχα οδηγός μηχανής σε τροχαίο επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, γκρουπ μηχανών κινούνταν επί του νέου δρόμου, λίγο έξω από την Πύλη, στο ύψος της στροφής όπου βρίσκεται ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 60χρονος οδηγός μιας εκ των μηχανών έχασε τον έλεγχό της και εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα.
Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλης ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί θανατηφόρα κατά την πτώση του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας