Ο Γιαν Ομπλακ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες σε παγκόσμιο επίπεδο. Ομως το μέλλον του Σλοβένου πορτιέρε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, παραμένει αβέβαιο, μετά από επτά συναπτά έτη αγωνιστικής παρουσίας στους «ροχιμπλάνκος».
Ο 28χρονος τερματοφύλακας, έχει κατακτήσει με τους Μαδριλένους το Ισπανικό Σούπερ Καπ, το Europa League και το UEFA Super Cup, ενώ παράλληλα, αναδείχθηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας της LaLiga τέσσερις φορές, όμως δεν είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι.
«Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά είμαι βέβαιος ότι σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα παίξω, θα μπορούσα να παίξω καλά. Δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι στην Ισπανία εδώ και επτά χρόνια. Θα δούμε. Είμαι ακόμα νέος. Όχι τόσο νέος, αλλά έχω ακόμα μερικά χρόνια μπροστά μου. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα, είναι να μην τραυματισθώ».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Χόνγκλα αποκτήθηκε από τον Άρη με δανεισμό από τη Γρανάδα έως το καλοκαίρι, όταν και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους.