Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Εξωτικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Εξωτικό Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Δεν είναι λίγοι οι πρώην παίκτες του Survivor που έχουν περάσει το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο

Δεν είναι λίγοι οι πρώην παίκτες του Survivor που έχουν περάσει το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο.

Και όχι μόνο οι παίκτες αλλά και οι παρουσιαστές!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν περάσει Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, μακρυά από τις οικογένειές τους, καθώς τότε ο Σάκης παρουσίαζε το Survivor. Μάλιστα, το Πάσχα του 2019 είχαν στήσει ολόκληρη επιχείρηση με τον Γιώργο Λιανό και κουβάλησαν μέχρι και ψησταριά για να ψήσουν!

Επίσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο που πέρασαν το Πάσχα του 2017 στον Αγιο ∆οµίνικο, πολύ µακριά από τα αγαπηµένα τους πρόσωπα και από τις ελληνικές παραδόσεις, αφού ήταν σε εξέλιξη το «Survivor», στο οποίο συµµετείχαν και οι δύο.

Φέτος, όµως, τόσο η όµορφη δημοσιογράφος όσο και ο γνωστός personal trainer θα είναι στην Ελλάδα και ακόμα… μαζί!

Το 2017, η παραγωγή αποφάσισε να δώσει στους παίκτες για έπαθλο μπύρες παγωμένες συνοδευόμενες με αρνί σούβλας έτσι ώστε να γιορτάσουν και εκείνοι που βρίσκονται μακριά από την Ελλάδα και τις οικογένειές τους.

Στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, οι Έλληνες παίκτες έκαναν Πάσχα τρώγοντας και χορεύοντας όλοι μαζί σε ένα μεγάλο τραπέζι, με πολλά φαγητά. Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός έκαναν την εμφάνισή τους, φυσικά φέρνοντας γαλακτομπούρεκο.

Στον Άγιο Δομίνικο είχε βρεθεί και η Ελεονώρα Μελέτη, περίοδο Πάσχα, καθώς τότε παρουσίαζε το Survivor Panorama.

H Λάουρα Νάργες, πέρσι γύρισε τον χρόνο πίσω και αναπόλησε τις στιγμές που βίωνε ως… Survivor.

Οι συνθήκες σκληρές αλλά ακόμα πιο σκληρό το γεγονός ότι ανήμερα του Πάσχα του 2017 βρισκόταν πολύ μακριά από την οικογένειά της, όπως και τώρα, λόγω κοροναϊού.

«Ένα-δύο, ένα-δύο, τεστ, τεστ… Και πριν από τρία χρόνια που λέτε μαζευτήκαμε με κάτι τρελούς και πήγαμε στην απομόνωση. Τόσο καιρό που μείναμε από τον Φλεβάρη κάναμε ένα Πάσχα τελείως διαφορετικό, ίσα ίσα που η παραγωγή μας έκανε έκπληξη κάτι τσουρέκια και αυγά – τι χαρά!!! – μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον.

Ήμασταν ευτυχισμένοι ⭐️ Αυτό είναι ένα backstage video που δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ όπου πειράζω τον ηχολήπτη μας. Έχουμε free day εκείνη την ημέρα και χαλαρώνουμε σπίτι μας. Σίγουρα θα έχει προηγηθεί το μεσημεριανό με φακόρυζο, μπορεί να ήταν και σκέτη καρύδα μόνο… Μου λείπουν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Τους σκέφτομαι πολύ. Αλλά ξέρω ό,τι μας συμβαίνει είναι για καλό. Χρόνια πολλά σε όλους σας αγαπάρες μου», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024