Άσχημη κατάληξη είχε για έναν 30χρονο στη Ζάκυνθο, το παιχνίδι με τις κροτίδες, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, στο αριστερό του χέρι.
Ο 30χρονος, μετά την Ανάσταση, επιχείρησε να ανάψει μία κροτίδα γνωστή ως «γουρούνα», ωστόσο αυτή έσκασε στο χέρι του.
Από την κροτίδα, το χέρι του υπέστη ολικό ακρωτηριασμό από τον καρπό και κάτω, ενώ έχει και εγκαύματα στο πρόσωπο και στον θώρακα.
Αμέσως, σύμφωνα με το imerazante.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου οι ορθοπεδικοί χειρουργοί τον χειρουργούσαν από τη 01:00 έως τις 04:30 τα ξημερώματα.
Ο 30χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).