Κλειστά από την Κυριακή του Πάσχα και για τρεις μέρες θα είναι τα σούπερ μάρκετ και τα εμπορικά καταστήματα.
Κλειστά θα είναι και τη Δευτέρα του Πάσχα (2-3/5) αλλά και την Τρίτη (4/5), όπου έχουν μεταφερθεί οι εκδηλώσεις για τη φετινή Πρωτομαγιά.
Όπως ανακοίνωσε το Υπ. Εργασίας, «με απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, η υποχρεωτική αργία της 1ης Μαΐου 2021 μετατίθεται για την Τρίτη 4 Μαΐου 2021».
Οι περισσότερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις προς το κοινό, με τις οποίες ενημερώνουν πως ανεβάζουν ρολά, ξανά, την Τετάρτη 5 Μαΐου.
Οι πολίτες εξακολουθούν να έχουν την υποχρέωση αποστολή μηνύματος SMS 2 στο 13033 για τις αγορές τους στα καταστήματα τροφίμων. Αυτό που άλλαξε είναι ότι η μετακίνηση για σούπερ μάρκετ μπορεί να γίνει και εκτός δήμου.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).