Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ίμβριος: «Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυρίως από άντρες»

Πέτρος Ίμβριος: «Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις κυρίως από άντρες»

«Έχω δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις από άντρες κυρίως, με εξαίρεση ίσως μία, που ήταν από γυναίκα, και μάλιστα μου είχε πει ότι αν δεν ενδώσω, θα μου κόψει την καριέρα» αποκαλύπτει ο Πέτρος Ίμβριος

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος στο ΟΚ!, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο πρώτο βιντεοκλίπ της μουσικής του πορείας καθώς και τους ηθικούς συμβιβασμούς που δεν δέχθηκε να κάνει στην καριέρα του.

Στο πρώτο σου βιντεοκλίπ εμφανιζόσουν γυμνός από τη μέση και πάνω, κάτι πολύ πρωτοποριακό εκείνη την εποχή για λαϊκό τραγουδιστή. Ήταν δική σου ιδέα;

Καμία σχέση. Ακολουθούσα τις εντολές της εταιρείας. Κι αν είχα την ωριμότητα που έχω τώρα, να είσαι σίγουρος πως δεν θα το είχα κάνει. Δεν μου ταίριαζε αυτή η εικόνα. Είμαι πιο εσωστρεφής, δεν μου αρέσει να προκαλώ. Τότε, κακά τα ψέματα, το κάναμε για να συζητηθεί. Και χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό γιατί συναίνεσα σε αυτό. Αλλά δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία μου. Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που μεγάλωσε σε εργατικές πολυκατοικίες στη Γερμανία, οι γονείς μου άκουγαν Στέλιο Καζαντζίδη, Στράτο Διονυσίου και Πάνο Γαβαλά. Δεν ήταν για εμένα αυτά τα πράγματα.

Χρειάστηκε να κάνεις και άλλες παραχωρήσεις στην καριέρα σου;

Έχω κάνει συμβιβασμούς, τίποτα όμως που να αντιβαίνει στην ηθική και την αισθητική μου. Ούτε σε παρεούλες έμπλεξα ούτε σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις ενέδωσα και ίσως και να έχω χάσει και ευκαιρίες εξαιτίας της στάσης μου αυτής. Ενδεχομένως να με βοήθησε και το ότι είχα μια αυτοπεποίθηση που μου έδωσε η ενασχόληση μου με τις πολεμικές τέχνες.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που ανέφερες ήταν από άντρες ή γυναίκες;

Από άντρες κυρίως, με εξαίρεση ίσως μία, που ήταν από γυναίκα, και μάλιστα μου είχε πει ότι αν δεν ενδώσω, θα μου κόψει την καριέρα. Ε, εκεί απάντησα: «Κόψε μου τα πάντα» και έφυγα!

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024