Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλλισες: Ξέσπασε η «Δέσπω» - «Είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο»

Άγριες Μέλλισες: Ξέσπασε η «Δέσπω» – «Είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο»

Η Αλίκη Αλεξανδράκη είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός η οποία έχει στο βιογραφικό αρκετούς ρόλους που αποτύπωσε με μεγάλη επιτυχία πάνω στο θεατρικό σανίδι

Η Αλίκη Αλεξανδράκη είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός η οποία έχει στο βιογραφικό αρκετούς ρόλους που αποτύπωσε με μεγάλη επιτυχία πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Ωστόσο φέτος μπορούμε να την απολαύσουμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 να υποδύεται την Δέσπω στην πετυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην στο περιοδικό «7 Μέρες TV» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες ώρες που περνάει ο χώρος του θεάματος εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάρα πολλοί νέοι συνάδελφοί σας έχουν καταγγείλει βίαιες συμπεριφορές από ανθρώπους του θεάτρου. Σας έχουν σοκάρει όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους τρεις μήνες;

Ναι. Κάποια πράγματα δεν τα περίμενα. Έπεσα από τα σύννεφα. Το θέατρο είναι ένας χώρος όπου οι καλλιτέχνες καταθέτουν την ψυχή τους, τα νεύρα τους, τον κόπο τους και το μυαλό τους. Είναι πολύ φυσικό κάποιες φορές να δημιουργούνται εντάσεις. Βεβαίως υπάρχουν όρια. Σαφέστατα! Από εκεί και πέρα το να χρησιμοποιείται από ορισμένους για να εκβιάσουν, να πληγώσουν, να δηλητηριάσουν με τη συμπεριφορά τους άλλους ανθρώπους είναι απαράδεκτο, ξεπερνά κάθε όριο.

Έτυχε ποτέ στη διαδρομή σας να δεχτείτε σ3ξουαλική παρενόχληση ή οποιουδήποτε είδους εργασιακή βία;

Όχι. Έχω τσακωθεί, έχω βριστεί με σκηνοθέτη, γιατί είχαμε διαφορετικές απόψεις και ο καθένας επέμενε στη δική του. Την επόμενη ημέρα όμως ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω αντιμετωπίσει ούτε σ3ξουαλική παρενόχληση ούτε εργασιακή βία. Το μόνο που συνέβη είναι ότι μου έφαγαν ένσημα, αλλά αυτά νομίζω ότι γίνονται σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους.

Sports in

Οργή λαού κατά Αλαφούζου και Τερίμ: «Μόνο πίκρες αυτός ο θίασος, ντροπή σας» (pics+vid)

«Έκρηξη» και στα social media κατά του ιδιοκτήτη και του προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα αποτυχημένη χρονιά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024