Στο Μετόχι στην Πλάκα έκαναν Αναστάση Κικίλιας – Μπαλατσινού
Στην εκκλησία που υποδέχεται κάθε χρόνο το Άγιο Φως απο τον Πανάγιο τάφο των Ιεροσολύμων, το Μετόχι του Παναγίου τάφου στην Πλάκα έκαναν Ανάσταση οικογενειακά ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινου, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.
Στην εκκλησία που υποδέχεται κάθε χρόνο το Άγιο Φως απο τον Πανάγιο τάφο των Ιεροσολύμων, το Μετόχι του Παναγίου τάφου στην Πλάκα έκαναν Ανάσταση οικογενειακά ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινου, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.
Όλοι τους παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο του ναού και αντάλλαξαν ευχές -έστω και με την αναγκαία απόσταση- με τους πιστούς που ήταν παρόντες στην εκκλησία ορόσημο για την ορθόδοξη συνείδηση του αθηναϊκού κόσμου.

- Μαργαρίτα: Στο νοσοκομείο η βασίλισσα της Δανίας
- Θα ξαναβρεί η Νέα Δημοκρατία τη χαμένη ψυχή της;
- Κικίλιας για παράνομη αλιεία από Τούρκους ψαράδες: «Ζητούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να παρέμβει»
- Απίστευτο και όμως αληθινό: Ούτε ένα τάιμ άουτ δεν πήρε ο Μαρτίνεθ στο Game 5
- Άμλετ (machine) των Ουίλλιαμ Σαίξπηρ – Χάινερ Μύλλερ: Επιπλέον παραστάσεις έως τις 2/6
- Aγορά εργασίας: Η Ελλάδα έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αναξιοποίητο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- «Τυφώνας σε μπουκάλι» ή αλλιώς η «Γαλάζια Πατρίδα» με όρους πολιτικής σκοπιμότητας
- Ηλιούπολη: Ανείπωτη θλίψη και για τη δεύτερη 17χρονη που υπέκυψε στα τραύματά της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 15.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-jon-t-jonsson-311815878-18206356-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442