Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεξικό: Γυναίκες γυρίζουν πορνό μέσα στις φυλακές και το ανεβάζουν στο διαδίκτυο

Μεξικό: Γυναίκες γυρίζουν πορνό μέσα στις φυλακές και το ανεβάζουν στο διαδίκτυο

Τι συμβαίνει όταν οι φυλακισμένες συναντούν την πλατφόρμα του Only Fans;

Μετά από ένα χρόνο πανδημίας η δημοτικότητα της πλατφόρμα OnlyFans έχει φτάσει στα ύψη, σε σημείο μάλιστα που σχεδόν όλοι να έχουμε λογαριασμό. Οκ ίσως όχι όλοι να μην είμαστε και υπερβολικοί. Αλλά φίλοι, συνάδελφοι, γείτονες και όποιος συναντάς στην καθημερινότητα σου πιθανότατα να έχει ένα λογαριασμό στο OnlyFans. Και από ότι φαίνεται έχουν και κάποιες φυλακισμένες πίσω από τα σίδερα σε κάποια φυλακή του Μεξικού.

Υπάρχει λοιπόν μια σελίδα στην OnlyFans που από ότι φαίνεται την διαχειρίζεται μια ομάδα φυλακισμένων στο Μεξικό και έχει γίνει viral.

Σύμφωνα με το Vice, η σελίδα έχει ένα αρκετά πιπεράτο περιεχόμενο με σκηνικό της φυλακής τα σίδερα και οι ταινίες είναι γυρισμένες με κάμερες smartphone, που κατά φαινόμενα έχουν στην κατοχή τους οι φυλακισμένες, προφανώς παράνομα(;). Η σελίδα έχει δεκάδες video με διάφορες σεξουαλικές σκηνές και περιέχουν από αυνανισμό μέχρι και όργια καθώς και φωτογραφίες με τα γυμνά σώματα των πρωταγωνιστριών.

Επιπλέον, οι δημιουργοί πίσω από τον λογαριασμό, βγάζουν κέρδη και αν όντως οι υποτιθέμενες φυλακισμένες είναι αληθινές, τότε θα είναι ίσως η πρώτη φορά που φυλακισμένοι βγάζουν λεφτά πίσω από τα σίδερα με αυτόν τον τρόπο.

Όπως είναι φυσικό ο λογαριασμός έχει μεγάλο σουξέ ειδικά στον ανδρικό πληθυσμό σε παγκόσμιο επίπεδο και διάφοροι σχολιαστές επαινούν το περιεχόμενο και ζητούν περισσότερο υλικό από «γλωσσόφιλα» μέχρι και «βίαιο σεξ».

Επίσης υπάρχει η φήμη ότι οι φερόμενες φυλακισμένες πίσω από τον λογαριασμό δωροδοκούν του φύλακες να κάνουν τα στραβά μάτια σύμφωνα με μια πηγή του Vice. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές φημολογείται ότι η φυλακή είναι η Puebla’s San Miguel στο Μεξικό που έχει μια μακρά ιστορία στην … διαφθορά.

Όπως και να έχει, από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στις (φερόμενες) φυλακισμένες για την επιτυχία τους και επιβεβαιώνει τη φήμη της OnlyFans ως τη μεγαλύτερη αλλαγή που συνέβη στον κόσμο του πορνό μετά από το ίδιο το Διαδίκτυο.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024