Οι δύο ηθοποιοί που μάλιστα έχουν συνεργαστεί επί σκηνής συναντήθηκαν τυχαία στο Κολωνάκι και με απίστευτο χιούμορ δημοσίευσαν το παρακάτω βίντεο.
Περπατώντας στην Τσακάλωφ τράβηξαν ένα βίντεο που δήλωσαν την «αμέριστη» αγάπη τους. Το βίντεο βέβαια είναι χιουμοριστικό και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως οι δυο κυρίες αυτοσαρκάζονται.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας