
Γκουαρντιόλα: Παίξαμε απλώς το ποδόσφαιρό μας – Μπλοκάραμε Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Ντι Μαρία
Το πιο δύσκολο στοίχημα για τον καταλανό προπονητή της Σίτι ήταν το να σταματήσει τους αστέρες της Παρί Σεν Ζερμέν
Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν εξέπληξε τον Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο Καταλανός εξήγησε το γιατί:
«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Μετά δεν παίξαμε όπως θέλαμε, δεν είναι εύκολο όταν αντιμετωπίζεις τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ, τον Ντι Μαρία. Έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί, με μεγαλύτερη ένταση με την μπάλα στα πόδια μας. Καταφέραμε να αλλάξουμε την πορεία του αγώνα, επιστρέφουμε στο Μάντσεστερ με ένα καλό αποτέλεσμα.
Δεν αλλάξαμε κάτι ιδιαίτερο στο ημίχρονο. Απλώς ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι ο εαυτός τους, να παίξουμε το… ποδόσφαιρό μας. Θέλαμε να κόψουμε τους Μαρκίνιος, Βεράτι και Παρέδες από τον Νεϊμάρ. Θέλαμε να μπλοκάρουμε Νεϊμάρ και Εμπαπέ».
Όταν ρωτήθηκε αν φοβάται το γεγονός πως η Παρί είναι καλύτερη εκτός έδρας, ο Γκουαρντιόλα είπε:
«Ίσως να τα καταφέρουμε πάλι. Πρέπει να δείξουμε την προσωπικότητά μας, για να πάμε στον τελικό. Αυτό είναι το πλάνο».
- Άρσεναλ και Μπριζ συμφώνησαν και ο Τζόλης γίνεται οριστικά «κανονιέρης»! (pic)
- Στην εποχή του ΑΙ χωρίς ευταξία… δίσκο δεν κρατάς – Viral η αγγελία για σερβιτόρο
- Το «καρφί» Μητσοτάκη στον Σαμαρά
- Χάρης Τζήμητρας στο in: Η Τουρκία συνεχίζει τις παραβατικές ενέργειες και επιβραβεύεται από τους συμμάχους
- Δικομανείς λόγω πανικού, στελέχη της ΝΔ προκαλούν τον Δημητριάδη να κάνει μήνυση στον Γλαβίνα που ασκεί κριτική
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν




