Τις πρώτες βοήθειες παρείχε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ σε 13χρονο που έπεσε θύμα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.
Το ατύχημα συνέβη χτες, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο χτύπησε το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο ποδηλάτης. Ο μικρός αναβάτης βρέθηκε στο έδαφος.
Στο σημείο βρέθηκαν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, με τον έναν εξ αυτών να σπεύδει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, μέχρι τη στιγμή που έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να το παραλάβει.
Όπως αναφέρει το GrTimes, o άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ αρχικά κράτησε ακινητοποιημένο το κεφάλι του παιδιού μέχρι να του περαστεί ειδικό κολάρο.
Στη συνέχεια έπραξε ακριβώς το ίδιο μέχρι οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ να φέρουν και το φορείο ώστε να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.