Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάσχα 2021: Ο Γολγοθάς και οι δύσκολες στιγμές επωνύμων

Πάσχα 2021: Ο Γολγοθάς και οι δύσκολες στιγμές επωνύμων

Αρκετοί είναι εκείνοι που το φετινό τους Πάσχα θα είναι διαφορετικό.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η μάχη που δίνουμε όλοι με τον Covid-19 και την προσπάθεια να τιθασεύσουμε την επέλασή του, αλλά για κάποιους ανθρώπους θα είναι ένα Πάσχα διαφορετικό, λόγω του ότι κάποιοι «έχασαν» αγαπημένα τους πρόσωπα, κάποιοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με αναπάντεχα γεγονότα που προκάλεσαν πόνο και θλίψη και φυσικά κάποιοι άλλοι που συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης συνεχίζει να δίνει τον αγώνα του με μια αχτίδα φωτός να δίνει κουράγιο και ελπίδα σε εκείνον και την οικογένεια του.

Στο σπίτι του, νικητής μετά από ένα ακόμη σοβαρό χειρουργείο επέστρεψε πριν από μερικές εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με την σύζυγό του, Εβελίνα Βαρσάμη να συγκινεί με τις πρώτες της δηλώσεις.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη το μεσημέρι του Σαββάτου (3-04) μίλησε ζωντανά στην εκπομπή ΣουΚου Family και συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

«Ο γιος μας, ο Αλεξανδρούλης είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πάρα πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ και τα χειρουργεία πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθεια και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει», είπε και συνέχισε: «Έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και πήγε πάρα πολύ καλά… Ο Κωνσταντίνος βγήκε χθες και συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι μας. Δεν πονάει, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο, δεν φαίνεται κι είναι όλο μέσα στα μαλλιά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ήρθε σπίτι ήταν να με πάρει αγκαλιά, αν κι ήταν λίγο ανήσυχος, μετά μου έδωσε ένα φιλάκι και κοιμήθηκε.

Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο τον Ιούνιο που θα γίνει στα μάτια του κι είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό.», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Βαρσάμη.

Ζήνα Κουτσελίνη

Απέραντη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του, στον Άλιμο, το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4).

Ο θάνατος του δημοσιογράφου έχει «βυθίσει» στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους τους, αλλά και τους συνεργάτες του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αφού επί τέσσερα χρόνια τους έλεγε καθημερινά «καλημέρα»!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Star, Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή της κάνει εκτενείς αναφορές στην εκτέλεση του στενού της συνεργάτη, ενώ φέρνει στο φως της δημοσιότητας διάφορα στιγμιότυπα από όσα γίνονταν πίσω από τις κάμερες.

Το φετινό Πάσχα της παρουσιάστριας σίγουρα θα είναι αλλιώτικο αφού κοντά της δεν είναι ο καλός της φίλος. «Δεν ξέρω τι να σας πω, ξέρω μόνο τι θα μου έλεγε εκείνος. «έλα μωρέ Ζήνα». Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε γιατί έτσι θα ήθελε κι εκείνος. Για εμένα ήταν αδερφός, ήταν οικογένεια που όταν την έχασα τη βρήκα. Γιατί όταν λίγοι πίστευαν σε αυτή την εκπομπή εκείνος έβαλε την υπογραφή του, με έγκυρο και αληθινό ρεπορτάζ. Μου άπλωσε το χέρι και μου είπε ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Ήρθε χωρίς να σκεφτεί. Η είδηση δυστυχώς βρήκε εμένα. Δεν τα θυμάμαι όλα όσα έγιναν όταν το έμαθα. Πήρα περίπου 70.000 μηνύματα και σας λέω και λίγα. Ήταν μηνύματα αγκαλιάς. Είμαστε η τηλεοπτική οικογένεια του Γιώργου που ο μπαγάσας είχε έναν τρόπο να μας αγκαλιάσει και να μη μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Είμαστε εδώ», είχε πει μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη στις πρώτες της δηλώσεις .

Νανά Παλαιτσάκη

Ένα διαφορετικό Πάσχα και για την δημοσιογράφο καθώς πριν από μερικές ημέρες νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Νανά Παλαιτσάκη ένιωσε ξαφνικά έναν έντονο πόνο στο στήθος. Συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι και προφανώς αμέσως κάλεσε το EKAB προκειμένου να μεταφερθεί στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

«Με αφορμή την εισαγωγή μου χτες το Μεσημέρι στα επείγοντα του νοσοκομείου θέλω να σας χιλιοευχαριστησω για τα μηνυματα ενδιαφέροντος και αγάπης.2) Η εισαγωγή μου και η παραμονή μου κρίθηκε απαραίτητη από τους θεραποντες γιατρους μου, καθώς είχα οξύτατη πονο στο στήθος, κρυο ιδρώτα, απώλεια στήριξης και προβλημα όρασης. 3 ) Ενοχλήσεις είχα τον τελευταίο μήνα και πρόβλημα στο μάτι μου το αριστερό, αλλά όπως οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κάνουμε, μετά θέτουμε τα ιατρικά μας θέματα. 4) Όλες οι διαγνωστικές εξετάσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστουν για ν αντιμετωπιστεί το πρόβλημα 5) Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο έρχομαι κάθε μήνα τα τελευταία 11 χρόνια καθώς έχω χρόνιο αιματολογικό πρόβλημα 6 ) Εμβολιαστηκα ακριβώς ανήκω στις πολυ ευπαθείς ομάδες στο λαϊκό και είμαι πολυ χαρουμενη γι αυτό Ουδεμία σχέση το εμβόλιο λοιπόν με το θέμα νοσηλείας μου. Σας ευχαριστω ολους πολύ», είχε σημειώσει η ίδια στο πρώτο της μήνυμα.

Η δημοσιογράφος πριν από χρόνια είχε περάσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, όμως κατάφερε να βγει νικήτρια, μαθαίνοντας να ζει με αυτό.

Μάλιστα, είχε μιλήσει παλιότερα σε συνέντευξή της γι’ αυτό: «Το 2008, όταν ακόμη εργαζόμουν στο Alter έμαθα για την ασθένειά μου. Τότε υπέστην το πρώτο σοκ. Το άκουσμα της διάγνωσης με ξάφνιασε και φυσικά όχι μόνο εμένα, αλλά κάθε άνθρωπο που ακούει κάτι και δε γνωρίζει τι είναι αυτό. Για να μην μπερδεύουμε τον κόσμο, η δική μου διάγνωση δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Είναι κάτι πιο περίπλοκο από αυτό. Και το διευκρινίζω, γιατί κάποιοι έγραψαν ότι η περίπτωσή μου αφορά καρκίνο. Είναι λάθος. Είναι μία μετάλλαξη στο νωτιαίο μυελό, μία εξαιρετικά σπάνια ασθένεια, σπάνια ακόμη και για τους γιατρούς». Πλέον είναι καλά και συνεχίζει τη ζωή της.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που βρέθηκε στο επίκεντρο αναπάντεχα συνεχίζει να ανεβαίνει τον Γολγοθά της.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον εφιάλτη που έζησε στην Καλλιθέα, η άτυχη Ιωάννα συνδέει το σήμερα με το χθες, ξαναζεί τα γεγονότα συντάραξαν τη χώρα τον περασμένο Μάιο, φέρνει στο μυαλό της τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο με τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και έρχεται στο σήμερα που την βρίσκει με αυτή τη μάσκα στο πρόσωπο να αγωνίζεται υπό την καθοδήγηση των γιατρών της.

«Πέρα από τους φρικτούς πόνους, ήμουν σε μεγάλο σοκ, δεν μιλούσα καθόλου, ούτε καν στη μητέρα μου. Προσπαθούσα να συγκροτήσω τις σκέψεις και τις δυνάμεις μου και να εξηγήσω με τη λογική όσα μου συνέβαιναν. Δεν ήξερα ποιος μου είχε επιτεθεί και γιατί βρισκόμουν σε αυτήν την κατάσταση. Σκεφτόμουν πως -έστω συνειδητά- δεν έχω βλάψει κανέναν. Αναρωτιόμουν πώς ήταν δυνατόν να έχω ενοχλήσει κάποιον χωρίς να το έχω καταλάβει, ώστε να με μισεί τόσο που να με κυνηγά με μανία ξανά και ξανά για να με σκοτώσει», υποστηρίζει η Ιωάννα στη συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ». «Στη γιατρό μου, τη Μαρία Καλοφώνου οφείλω τη ζωή μου, είναι ο φύλακας άγγελός μου. Νιώθω τυχερή που βρέθηκα στα χέρια της. Κάθε φορά που έμπαινα στο χειρουργείο, όταν την ένιωθα κοντά μου στο χώρο, ηρεμούσα αμέσως. Σκεφτόμουν “είναι εδώ η Μαρία μου και με προσέχει”. Ακόμα και στις αμέτρητες και επώδυνες αιμοληψίες που έπρεπε να μου κάνουν, επειδή είμαι παντού καμμένη στα χέρια και δεν έβρισκαν πουθενά φλέβες για να μου πάρουν αίμα, πέρα από την μηριαία αρτηρία -το οποίο είναι πολύ επώδυνο και δύσκολο. Κάποιες φορές έπρεπε να προσπαθήσουμε τρεις και τέσσερις φορές. Όσο και να πονούσα, όσο και να έκλαιγα, η Μαρία μου θύμιζε πάντα πως είναι για το καλό μου, ήταν η μόνη που εμπιστευόμουν».

Στη συνέντευξή της η Ιωάννα εξηγεί και τους λόγους που είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει στο δρόμο.

«Πέρα από τους λόγους της εικόνας μου που δεν με κάνει να νιώθω άνετα να κυκλοφορώ, δεν μπορώ να εκτεθούν στο φως της ημέρας για λόγους ευαισθησίας. Δεν μπορώ να εργαστώ πρώτη φορά στη ζωή μου. Το ίδιο και η μητέρα μου, που με φροντίζει καθημερινά αφού η όραση και η κίνηση μου δεν έχουν ακόμη αποκατασταθεί. Πρέπει να φοράω μια σκληρή ειδική μάσκα στο πρόσωπο. Ο ρόλος της είναι να πιέζει τις ουλές 24 ώρες το 24ωρο και είναι πολύ περιοριστική. Τη βγάζω μόνο για να φάω και να κάνω μπάνιο. Όλες τις υπόλοιπες ώρες τη φορώ. Ακόμα κι αν θέλω να πιω νερό, δεν μπορώ, πρέπει να πιω με καλαμάκι» συμπλήρωσε.

Βαρύ το πένθος για Κολλάτο, Σταμάτη και Τρύφωνος

Δημήτρης Κολλάτος

Ο γιος του, Άλκης Κολλάτος άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή ανακοπή. Δίπλα του βρισκόταν ο αδελφός του Αλέξανδρος.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης με μία κοινή φωτογραφία με τον γιο του έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Δημήτρης Κολλάτος συντετριμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα το πρωί έφυγε ο Αλκης από ανακοπή στο Τζανειο νοσοκομείο, ο Αλέξανδρος ήταν διπλα του. Εγώ σπίτι μου τα ποδια μου με φοβερούς πόνους με κρατησαν σπίτι. Είναι άδικο να ζω εγώ και να φύγει ο Αλκης»

Σάσα Σταμάτη

Χωρίς τον πολυαγαπημένο της μπαμπά θα περάσει το φετινό Πάσχα η Σάσα Σταμάτη. Σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, ο πατέρας της πάλευε τα τελευταία χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην εκπομπή μάλιστα είχε προβληθεί και η συνέντευξη της Σάσας στην οποία και η ίδια παραδέχτηκε ότι περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα η δυσάρεστη είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Σάσας Σταμάτη. Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χαμό του πατέρα της.

Τάσος Τρύφωνος

Δύσκολες στιγμές και για τον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος», Τάσο Τρύφωνος, καθώς έφυγε από τη ζωή μια πολύ στενή του συνεργάτιδα.

«Σήμερα δυστυχώς έφυγε από τη ζωή μια πολύτιμη συνεργάτης μου τα τελευταία χρόνια στον «κρίκο» και στο THE CHASE. Ένας υπέροχος, δημιουργικός άνθρωπος με απίστευτη ενέργεια και αγάπη για τη ζωή. «Αντζηηη μου…» – όπως σε φώναζα – δεν περίμενα να φύγεις τόσο γρήγορα. Ζήτησες να με δεις πριν λίγες μέρες και ήρθα προχθές στην «Αροδαφνούσα». Ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα ενοχές ότι δεν σε πρόλαβα. Φεύγωντας σου είπα «θα ξανάρθω…». Ήξερα όμως μέσα μου ότι μάλλον ήταν η τελευταία φορά που σε έβλεπα . Σήμερα το πρωί «έφυγες» ελπίζω γαλήνια χωρίς τους αφόρητους πόνους που προκαλεί ο καρκίνος. Θα μας λείψουν η δημιουργικότητα σου, τα απίθανα φαγητά σου , το γέλιο σου και η θέληση για ζωή. Κουράγιο στο Χρήστο , στο γιο σας Στέφανο, στον πατέρα και τις αδελφές σου που σε λάτρευαν . Το επεισόδιο του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένο στην Αγάθη μας με ειδική κάρτα «εις μνήμη»… Agathe Vorka», είχε γράψει ο ίδιος γνωστοποιώντας το πένθος του

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024