Μια αληθινή ποδηλατική οδύσσεια είναι διατεθειμένος να κάνει ο Άλμπερτ Ράουχ προκειμένου να αποδείξει στην αγαπημένη του τον έρωτά του απέναντί της.
O παλαβός Ολλανδός έχει βάλει ως στόχο να να κάνει μια μεγάλη διαδρομή με το ποδήλατο και να την αφιερώσει στην αγαπημένη του. Για την ακρίβεια θα ήθελε να ξεκινήσει με το ποδήλατο από την Ολλανδία και το Άμστερνταμ και να καταλήξει στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς όπου θα στεριώσει στην Ελλάδα που αγαπά.
Η Ολλανδία προάγει το ποδήλατο και την ποδηλασία και το ζευγάρι σκοπεύει μέσω αυτής της κοινής αγάπης για το άθλημα, να δώσει ένα στίγμα εναλλακτικής δραστηριότητας και τουρισμού στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση