Χόρνετς – Μπακς 104-114: Ηγέτης ο Αντετοκούνμπο οδήγησε στη νίκη
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκπληκτικός και οι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ και να αγγίζει το triple double οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας με 114-104 στη Σάρλοτ των Χόρνετς.
Οι Μπακς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Γιάννη να φτάνει σε αυτό το διάστημα τους 15 πόντους, έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τα ελάφια να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το συν 17 (45-62).
Η Σάρλοτ αντέδρασε και έχοντας καταπληκτικά ποσοστά τριών πόντων στην τρίτη περίοδο μείωσαν στο (80-87), ενώ πλησίασαν μέχρι και τους τέσσερις πόντους λίγο πριν το τέλος, μειώνοντας σε 99-103. Ο Αντετοκούνμπο, όμως, ήταν εκεί στα κρίσιμα. Ένα δικό του κάρφωμα και μια καλή άμυνα έφεραν το 99-105, ένα τρίποντο του Μίντλετον έκανε λίγο αργότερα το 101-110 και κάπου εκεί τελείωσε το ματς, με τους Μπακς να φτάνουν στο 114-104.
Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 κλεψίματα, όντας ο κορυφαίους του γηπέδου. Τα «Ελάφια» επέστρεψαν στις νίκες, όντας στην τρίτη θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-23, ενώ οι Χόρνετς είναι όγδοοι με 30-31.
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκδικητικός και χυδαίος Γεωργιάδης απειλεί γιατρούς (βίντεο)
- Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο – Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»
- Ισραήλ: Ο στρατός «σε επιφυλακή» λόγω Ιράν – Δεν έχουν αλλάξει οι οδηγίες προς τους πολίτες
- Μεντιλιμπάρ: «Πρέπει να βρούμε περισσότερους τρόπους για να σκοράρουμε»
- Τραμπ: «Ντροπή» η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για τους δασμούς
- Πρώτες πληροφορίες για τα γκάτζετ τεχνητής νοημοσύνης που ετοιμάζει η OpenAI

