Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 64-54 του ΠΑΟΚ στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της Α1 Μπάσκετ Γυναικών. Με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, πλέον οριστικοποιήθηκε ότι οι δύο αιώνιοι θα είναι το ζευγάρι του τελικού.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στο φινάλε της Β’ φάσης, με τον νικητή να παίρνει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας. Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες, αλλά αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει στο επόμενο παιχνίδι, θα διπλασιάσει τις δικές του στην κανονική διάρκεια και θα χρειάζεται άλλη μία.
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη διεκδίκηση του τίτλου ξανά μετά από εφτά χρόνια.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών (B’ ΦΑΣΗ):
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!