Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη συναυλία «που θα ενώσει ξανά τον κόσμο»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στη συναυλία «που θα ενώσει ξανά τον κόσμο»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, θα συμμετάσχουν σε μια φιλανθρωπική συναυλία που θα στοχεύει να δώσει ώθηση στους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 στον κόσμο

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, θα συμμετάσχουν σε μια φιλανθρωπική συναυλία που θα στοχεύει να δώσει ώθηση στους εμβολιασμούς κατά της Covid-19 στον κόσμο, η οποία θα ονομάζεται «Vax Live» και στην οποία θα δώσει επίσης το «παρών» το ζεύγος Μπάιντεν, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η «Vax Live, η συναυλία για να ενώσουμε ξανά τον κόσμο», θα προ-μαγνητοσκοπηθεί σε ένα στάδιο του Λος Άντζελες στις 2 Μαΐου, με κοινό γιατρούς και νοσηλευτές και άλλους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά του νέου κοροναϊού, όλοι τους εμβολιασμένοι.

BREAKING

“Over the past year, our world has experienced pain, loss, and struggle together. Now we need to recover and heal together.»

Δημοσιεύτηκε από Daily Star στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

H παράσταση, στην οποία θα πάρουν μέρος καλλιτέχνες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, ο Τζέι Μπάλβιν, ο Έντι Βέντερ και η ΗΕR, θα προβληθεί στις 8 Μαΐου σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως, όπως και στο YouTube.

Εκτός του προέδρου Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του Τζιλ, θα παρέμβουν επίσης οι ηγέτες της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και του Καναδά Τζάστιν Τριντό, όπως αναφέρει η ΜΚΟ Global Citizen στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει να συγκεντρώσει χρήματα για τη χρηματοδότηση της αγοράς εμβολίων και να ζητήσει από τις κυβερνήσεις της G7, των ισχυρότερων οικονομιών του πλανήτη, να μοιραστούν τις υπεράριθμες δόσεις με τους λιγότερο τυχερούς.

Η μη κυβερνητική οργάνωση ελπίζει, επιπλέον, ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες θα προτείνουν «εμβόλια στην τιμή κόστους».

«Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο κόσμος μας υπέστη τον πόνο, την απώλεια και εμείς δώσαμε μάχη μαζί. Σήμερα, πρέπει να σηκωθούμε και να γιατρευτούμε μαζί», λένε ο Χάρι και η Μέγκαν σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν στην άκρη του δρόμου. Θα επωφεληθούμε όλοι, θα είμαστε όλοι σε μεγαλύτερη ασφάλεια, όταν όλος ο κόσμος, παντού, θα έχει πρόσβαση σε εμβόλιο. Πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε μια ισότιμη διανομή του εμβολίου και με αυτόν τον τρόπο να αποκαταστήσουμε την πίστη μας στην ανθρωπότητα», τονίζουν.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024