Η Πηνελόπη Σεργουνιώτη, η τηλεοπτική «Άννα» από την σειρά «Αγγελική» μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στο θέατρο, αλλά και για την καταγγελία της στο ΣΕΗ.

Συνεχίζεται το ντόμινο αποκαλύψεων για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του ελληνικού θεάτρου, με ολοένα και περισσότερα στοιχεία και νέες καταγγελίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη έδωσε συνέντευξη η Πηνελόπη Σεργουνιώτη, η τηλεοπτική «Άννα» από την σειρά  «Αγγελική» η οποία μίλησε και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στο θέατρο, αλλά και για την καταγγελία της στο ΣΕΗ.

«Έχω βρεθεί ως δέκτης απαξιωτικής συμπεριφοράς και ως μάρτυρας σε συμπεριφορές προς άλλους συναδέλφους. Όχι τόσο ακραίων, όμως έχω βρεθεί σε καταστάσεις άβολες με απαξιωτικές συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να φτάσουν και στο βαθμό της κακοποιητικής συμπεριφοράς», είπε αρχικά η Πηνελόπη Σεργουνιώτη.

Η Πηνελόπη Σεργουνιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε, υπήρχε μια λογική της αποδοχής, της παθητικότητας, ότι αυτές οι συμπεριφορές είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το υποστείς στη συνεργασία.

Μόλις δημιουργηθεί το πρόσφορο έδαφος θα προχωρήσω σε ό,τι έχουμε μιλήσει με το σωματείο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε στην κάμερα του Happy Day η Πηνελόπη Σεργουνιώτη:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr