Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Μπάρκα»

«Μάχη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για Μπάρκα»

«Φωτιά» βάζει δημοσίευμα από τη Σκωτία που αναφέρει πως η ΑΕΚ θέλει να φέρει πίσω τον Βασίλη Μπάρκα, αλλά έχει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ.

Σενάριο που ανάβει μεταγραφική… φωτιά από τη Σκωτία. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα, η ΑΕΚ θέλει να φέρει πίσω τον Βασίλη Μπάρκα με τη μορφή δανεισμού, αλλά έχει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ που επίσης δείχνει ενδιαφέρον για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα η daily record είναι αυτή που ασχολείται με το θέμα του Βασίλη Μπάρκα, γράφοντας πως στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτησή του, ένα χρόνο μετά την πώλησή του στη Σέλτικ. Και πως θέλουν να τον πάρουν πίσω με τη μορφή δανεισμού. Ωστόσο σε αυτό θα πρέπει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ, που επίσης θέλει τον διεθνή γκολκίπερ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Σκωτσέζοι:

«Ο Βασίλης Μπάρκας θα μπορούσε να φύγει από την… κόλαση του Parkhead και να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα με δανεισμό, σύμφωνα με πηγές από την χώρα του. Ο 26χρονος έχει υποστεί μια εφιαλτική σεζόν στη Γλασκώβη, δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιανουάριο και στο τελευταίο παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν βρέθηκε καν στον πάγκο.

Ωστόσο, ο πρώην σύλλογός του η ΑΕΚ, θέλει να τον πάρει πίσω στην Αθήνα με την μορφή δανεισμού. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από τον ΠΑΟΚ, αλλά ελπίζουν ότι ο Μπάρκας θα θέλει να επιστρέψει στο κλαμπ στο οποίο ήταν για τέσσερα χρόνια».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024