Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γλιτώνει μόνο με πρόστιμο ο Ιμπραΐμοβιτς για την Bethard»

«Γλιτώνει μόνο με πρόστιμο ο Ιμπραΐμοβιτς για την Bethard»

Στα… μαλακά θα πέσει όπως φαίνεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την εμπλοκή του σε στοιχηματική εταιρεία.

Μόνο με πρόστιμο εκτιμά η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» πως θα τιμωρηθεί τελικά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για τη συμμετοχή του με μερίδιο 10% στην εταιρεία στοιχημάτων Bethard.com.

Η υπόθεση κατέληξε από χθες και στην ατζέντα της UEFA, η οποία αποφάσισε να αρχίσει έρευνα (βάσει της παραγράφου 4 του άρθρου 31), ορίζοντας επιθεωρητή.

Προς το παρόν, φαίνεται να απομακρύνεται η ιδέα ότι ο 39χρονος Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να αποκλειστεί από διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας παραβεί το άρθρο 12 που απαγορεύει στους αθλητές να συμμετέχουν άμεσα ή έμμεσα σε στοιχηματικές δραστηριότητες ή να έχουν οικονομικά μερίδια σε εταιρείες στοιχημάτων.

Την τελευταία λέξη εξακολουθεί να έχει η FIFA, αλλά έχει εμπλοκή και η UEFA, αφού ο Σουηδός διεθνής επιθετικός της Μίλαν είχε παραβεί τους κανόνες, παίζοντας τόσο στις αναμετρήσεις με Γεωργία και Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ όσο και συμμετέχοντας σε αγώνες του Europa League με την ομάδα του Μιλάνου.

Η πιο αυστηρή ποινή θα μπορούσε επίσης να περιλαμβάνει μεγάλο αποκλεισμό, αλλά προς το παρόν, όπως υποστηρίζει η Gazzetta, φαίνεται να κερδίζει έδαφος η λύση μόνο του προστίμου.

Μάλιστα, λέγεται ότι γίνεται προσπάθεια να κλείσει η υπόθεση, με την πώληση του μεριδίου του Ιμπραΐμοβιτς στην εταιρεία που εδρεύει στη Μάλτα.

Έτσι και αλλιώς, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τη Μίλαν έως το 2022, υπάρχει ρήτρα που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση αποκλεισμού του παίκτη.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024