
Προμηθέας: Απέκτησε τον Τζιαν Κλαβέλ
Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε τον Τζιαν Κλαβέλ, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στη VTB με την Άβτοντορ, ενώ τη σεζόν 2017-18 είχε φορέσει για 9 παιχνίδια τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.
Τη μεταγραφή του Τζιαν Κλαβέλ στον Προμηθέα ανακοίνωσε τη Μεγάλη Τρίτη (27/4) η Άβτοντορ.
Η ομάδα της Πάτρας μετά την αποχώρηση του Τζαούν Έβανς ενισχύεται με τον Πορτορικανό άσο, ο οποίος αγωνίζεται ως shooting guard, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως point guard.
Μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην VTB League με την Αβτοντόρ, έχοντας κατά μέσο όρο 16.2 πόντους και 2.4 ριμπάουντ, ενώ τη σεζόν 2017-18 φόρεσε για 9 παιχνίδια τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς.
Ο Γιατράς θα έχει μια ακόμα λύση για την περιφερειακή γραμμή ενόψει των πλέι οφ, με τον Ελληνα τεχνικό να προσθέτει στο ρόστερ της ομάδας έναν πολύ ποιοτικό γκαρντ, με εξαιρετικά νούμερα.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Αβτοντόρ:
? СПАСИБО, ДЖИАН! ??
⚡
27-летний пуэрториканский ?? защитник Джиан @clavelito04 КЛАВЕЛЛ после окончания контракта с «Автодором» продолжит сезон в греческом клубе @promitheasbc (Патры, ??).
?
Подробности:https://t.co/RZyTIEbLOT pic.twitter.com/nP04BP8HFA— BC Avtodor Saratov (@AvtodorSaratov) April 27, 2021
Και τον Πορτορικανό εν δράσει:
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
- Η Κόρτνεϊ Λαβ, ο Μάρλον Μπράντο και το γενεαλογικό δέντρο
- Εφιάλτης πίσω από κλειστές πόρτες στον Βόλο: Γονείς χτυπούσαν τα παιδιά τους με μαστίγιο – Δεν τους έδιναν ούτε νερό
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Προκρίθηκαν στους τελικούς οι «πράσινοι»
- H Κίνα ελπίζει να κερδίσει από τον πόλεμο στο Ιράν – Περιμένοντας την αμερικανική αυτοκρατορία να καταρρεύσει
- Υπογράφεται την Παρασκευή (3/4) η σύμβαση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού (pics)




