
Παναθηναϊκός: MVP of the week ο Ιωάννης Παπαπέτρου
Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και αναδείχθηκε MVP of the week για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εντυπωσιακός στο εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ηρακλή και βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο διεθνής φόργουορντ του Τριφυλλιού είχε 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα και 6 κερδισμένα φάουλ, μια εξαιρετική εμφάνιση με την οποία συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Το καλύτερο παιχνίδι του 27χρονου στο φετινό πρωτάθλημα, με τον άσο του Παναθηναϊκού μάλιστα να αναδεικνύεται ως MVP of the Week για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.
Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναδείχθηκε Stoiximan MVP of the Week για πρώτη φορά την φετινή σεζόν.
Ο 27χρονος διεθνής φόργουορντ συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking (15 πόντοι με 4/4 βολές, 4/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ, ένα κόψιμο, 6 κερδισμένα φάουλ, ένα λάθος σε 19’ και 40’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Ηρακλή στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.
Η επίδοση του Παπαπέτρου ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών των νικητριών ομάδων στις συναντήσεις της Stoiximan Basket League από τις 20 έως τις 25 Απριλίου.
- Σκληρή γραμμή από Γκουτέρες: Δεν διαπραγματευόμαστε τα χρέη των ΗΠΑ
- Η Ατλέτικο Μαδρίτης πείθει τον Άλβαρες να πει «όχι» στην Μπαρτσελόνα
- Οι επτά δείκτες για την ποιότητα εργασίας – Πώς σκοράρει η Ελλάδα
- Το Ιράν έχει ένα ισχυρό μέσο αποτροπής – Και όχι, δεν είναι τα ανύπαρκτα πυρηνικά του όπλα
- Αρτέμιδα: «Σήκωσαν» ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ, το φόρτωσαν σε καρότσα αγροτικού και εξαφανίστηκαν
- Βύθιση του σούπεργιοτ Bayesian: Δεν έφταιξε η κακοκαιρία, αλλά μια σειρά από ανθρώπινα λάθη



