Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA Europe, Καμίλ Νόβακ, ανέφερε ότι είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague.

Το γεγονός πως η FIBA είναι ανοιχτή στο στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague ανέφερε ο Καμίλ Νόβακ, τονίζοντας πως η ελπίδα και το όραμα κρατούν «ζωντανό» τον αθλητισμό.

Επιπλέον, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA Europe αναφέρθηκε στο πρότζεκτ της European Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την EuroLeague, όμως πρέπει να προστατεύσουμε το άθλημα. Χωρίς κάποιο όραμα, τα αθλήματα θα σταματήσουν να υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, πολλές ομάδες δεν έχουν ένα σοβαρό πλάνο για το μέλλον. Χωρίς μέλλον δεν υπάρχει κίνητρο και επομένως οι ομάδες δεν βρίσκουν συνοδοιπόρους. Η ελπίδα και το όραμα ωθούν τις ομάδες να αναπτύξουν τους παίκτες και τους παίκτες να δουλέψουν σε μικρότερες ομάδες ώστε να βρεθούν σε μεγαλύτερες».

Για την European Super League: «Κάθε άθλημα έχει τις κορυφαίες ομάδες του. Αλλά το θέμα είναι ότι και άλλοι σύλλογοι θέλουν να βρεθούν στην κορυφή. Ο κόσμος δεν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε που μπορεί να καταστρέψει την ύπαρξη αυτού του ανταγωνισμού».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr