Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MasterChef: Η συγκινητική εξομολόγηση της Λίας μετά την αποχώρησή της

MasterChef: Η συγκινητική εξομολόγηση της Λίας μετά την αποχώρησή της

Λίγο μετά την αποχώρησή της από το MasterChef η Λία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της και συγκίνησε με τα λόγια της για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε

Ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστεργίου αναμετρήθηκαν μαγειρικά με σκοπό μόνο ένας από τους δύο να μπει στην τελική δεκάδα του MasterChef.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση έκρυβε σχεδόν όλη την Ελλάδα και ήταν εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της ελληνικής κουζίνας.

Σε μία από τις πιο δύσκολες δοκιμασίες έως τώρα στο MasterChef, η Λία δεν τα κατάφερε και αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής.

Η Λία δεν έδωσε καν πιάτο στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους.

Γεγονός που αυτομάτως έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στον Παύλο, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα για την αποχώρηση της φίλης του.

Λίγο μετά την αποχώρησή της, η Λία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τη ζωή της και συγκίνησε με τα λόγια της για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε:

«Αυτά που ήταν να πάρω εδώ μέσα τα πήρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Θέλω να πάνε καλύτερα τα πράγματα στη ζωή μου. Έκανα ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου, το να είμαι 4 μήνες κάπου, φροντίζοντας μόνο τον εαυτό μου, χωρίς να έχω το βάρος της βιοπάλης.

Ευθύνες, ευθύνες… και το κακό είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Εγώ 15 χρονών ξεκίνησα να δουλεύω, στα 16 μου ζούσα στην Αθήνα μόνη μου.

Ενοίκια, δυο δουλειές, δεν μπορούσα να τελειώσω τη σχολή μου… Μιλούσα με τις φίλες και μου έλεγαν ότι θα κατέβουν στην παραλία και εγώ τέλειωνα από τη μια δουλειά και πήγαινα στην επόμενη. Έλεγα γιατί εγώ να μη ζω έτσι ανέμελα… Γιατί να μην είναι και μένα λυμένα τα προβλήματά μου…».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024